Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Pardon me my grace. Мислев лесно предвилива во поглед на постарите сеозни поради фактот што интернетов е преполн со споилери, и од прилика знам што се дешава 1-5 сеозна...

....
....
....
....
....

Како...

....
....
....

... како ја прави тоа....

....
....
....
.... предвидлива...

....
....
....

....

... како...

Можда си спојлерисан со некои сцени , али верувај ништо немаш видено сеуште. Ова во случај да си сеуште на првите 2 сезони. Јас по трет пат ја гледам и пак ми е интересна како и првиот пат. :D

Можда си спојлерисан со некои сцени , али верувај ништо немаш видено сеуште. Ова во случај да си сеуште на првите 2 сезони. Јас по трет пат ја гледам и пак ми е интересна како и првиот пат. :D
спојлерисан до даска

спојлерисан до даска
Ова не е акција со Џејсон Статам. И да ги знаеш некои од капиталните моменти, се сомневам дека ги знаеш заговорите зад грб, хајките, дијалозите, па и пресвртите во сторијата.

15267733_1378199715525180_4131595498337980384_n.jpg

Целосно се согласувам.
Се што и фали на оваа серија, за да стане епска како Six Feet Under, Twilight Zone, Breaking Bad, The Sopranos и сл. е во нејзе да глуми некој кикбоксер/мма борач или што и да е тој небитниот на кој се палат примитивни луѓе и кој изгледа како да има 20 години повеќе од вистинската возраст.

Целосно се согласувам.
Се што и фали на оваа серија, за да стане епска како Six Feet Under, Twilight Zone, Breaking Bad, The Sopranos и сл. е во нејзе да глуми некој кикбоксер/мма борач или што и да е тој небитниот на кој се палат примитивни луѓе и кој изгледа како да има 20 години повеќе од вистинската возраст.
Aj па последната сезона, здравје, редно е Трамп да има cameo. (и Станија, ако може)

Нека почива во мир, одлично си ја заврши работата во серијава, секоја сцена со него беше занимлива и поучна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom