Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.504
- Поени од реакции
- 22.374
Настрана од фактот дека Лијана избегала сама,
пошто нели не е кокошка па да ја украдат![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Настрана од фактот дека Лијана избегала сама,
пошто нели не е кокошка па да ја украдат![]()
Speaking of теории.
"Song of Ice and Fire" - Remove the G and what do you get?
*walks away*
А ја мислев дека се измислени стихови![]()
imam custvo deka bejlis znae nesto (koga praese muabet so sansa i rece sakas kopile rodeno na jug da sedi na prestolot )vo toj kontekst neso beseДа се надеваме дека постои некој жив - мејстер кој помогнал во пораѓајот на Лијана, или пак некоја нејзина придружничка или некој од гардата на Регар кој сведочел на нивната приказна и љубов и ќе раскаже околу тоа... Исто и јас како членот погоре мислам дека се работело за вистинска љубов во спротивно знаеме дека Лијана е борбен лик - умешна во јавање,мечување па доколку била киднапирана со сила сигурно ќе пробала и успеела да избега...
Се надевам дека Бран нема да биде единствениот т.н. "сведок" бидејки сметам дека приказната на Регар и Лијана заслужува да биде прикажана во многу поубаво светло со многу повеќе детали особено кога Џон треба да дознае а и не е баш изводливо Бран да му го соопшти тоа оти ќе биди баш Телевиса Презента момент - Џон ту но ерес ми ермано ерес ми примо![]()
Kako be nemozete da bidete strplivi eden, dva dena. c c cНе ги приметив симболите на бродовите бидејќи гледав на многу лоша снимка.
Искрено не верувам дека Тирион е потомок на Таргеријен, а за тоа да не знаел Тајвин. Стариот постојано му кажуваше дека иако е џуџе, тој е сепак Ланистер и негов син, иако се срами од него и го понижува. При пораѓајот му има починато мајката, а доколку бил Таргеријен верувам дека Тајвин не би го оставил жив. Е сега дали е можно да не знаел он, Мед Кинг да ја напумпал оваа, не знам, се е можно во серијава, но мислам дека е многу малку веројатно.А го има видено некој Тирион да се изгори од нешто? Не, а?![]()
И Нед му викаше на Џон дека тој му е татко па еве испадна не му е.Искрено не верувам дека Тирион е потомок на Таргеријен, а за тоа да не знаел Тајвин. Стариот постојано му кажуваше дека иако е џуџе, тој е сепак Ланистер и негов син, иако се срами од него и го понижува. При пораѓајот му има починато мајката, а доколку бил Таргеријен верувам дека Тајвин не би го оставил жив. Е сега дали е можно да не знаел он, Мед Кинг да ја напумпал оваа, не знам, се е можно во серијава, но мислам дека е многу малку веројатно.
Сепак, фактот што отиде кај змаевите и не го изедоа дава некоја нишка на љубопитност. Дали тоа е заради неговата фасцинисраност од змаеви па не им се плаши, дали тие се почуствуваа сигурно покрај него од некоја причина, искрено пак не знам. Конечно, двата змаја кои не беа јавани сепак се впуштија во битка и плукаа оган, така да не е задолжително да бидат јавани за да придонесат во борба.
Па до Април изгледа, ако не сменат нешто.Kako be nemozete da bidete strplivi eden, dva dena. c c c
Ja fino lepo si ja simnav super snimka 1080p
Tuku kouku vreme sea ke cekame do novata sezonka, 2017-ta, a?