Теоријата дека Џон е пола Таргеријан е најлошо чуваната тајна во серијата/книгите.
Муабетот дека Серси ќе ги запали сите барем јас досега го немав сретнато
Во темава имаше некој пишано за второво.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Теоријата дека Џон е пола Таргеријан е најлошо чуваната тајна во серијата/книгите.
Муабетот дека Серси ќе ги запали сите барем јас досега го немав сретнато
Чекај сеа, Џон е син на Рагар Таргеријан и Лијана Старк?
Што комбинација испаѓа ова? Дај просветлете ме
Со Дени што се паѓаат сеа?
Зашто неможе да има потомство?
Многу лош кастинг на Лиана Старк. Мизерната глумица што беше напалена тинејџерка во The Fall
Ја заробија флотата на тие што го нападнаа Мереен, плус Варис и однесе бродови затоа што кога замина тој рече ќе проба да донесе уште бродови затоа се појави во Дорн.Нели Теон и сестраму дојдоа кај калиси со понуда за 100 брода, а во последната сцена од епизодата има над илјада бродови
Јас имам пропуштено нешто или??
![]()
Ice and fire confirmed?![]()
Па парализиран е, дали е целиот оштетен од половината надолу? Ако Санса или Арја склопат брак во кој примарно ќе биде името на женската страна- matrilineal marriage, нивната лоза ќе продолжи.
Лол, жити се, ти сериите што не ги гледаш, гледаш што се случува во нив по интернет? И да сум видел нешто по социјалниве мрежи едноставно не сум го регистрирал пошто не знам ни значење, не знам ни кој е актерот, ништо. Глупости.znaci sve kul ti veruvam...ali nekoj da mi kaze deka pocnal u april so game of thrones a nema naletano na nieden spojler..bi ti veruval ako si ziveel castaway na ostrov bez nikakva komunikacija so svetot....okej ve kapiram jako vi e...ali nemojte so losi muabeti deka nemate nikakov spoljer izedeno za najpopularnata serija u svetot momentov...so da otvoris random strana imas spoljer