Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ме потсеќа на:
Си биле двајца браќа, едниот Чешка, другиот Словачка. :busi:

Инаку мене не ми беше тиња епизодава, напротив, имаше доста добри моменти, е сеа тоа што ние гледачите бараме секоја епизода да има битки, секс сцени, сечење глави и слично, тоа е сосема друга работа. :D
Само мислам дека со Арја ја претераа троа појќе, ја избодеа гроб и ебаа и фати трчаше низ градот како нинџа, као Рамбо да го гледав. :D

И дај нека се клецнат Џејми и лејди Бриен, преку тасета веќе. :icon_lol:

martin mi se cini ke si kasni od k t sto im ja prodade na HBO otkako vide deka prikaznava imase potencijal da zaraboti miljardi , nesto slicno kako Hobbit i LOR sekoja godina miljardicka pravea ovie ,iskreno nesporedlivo se kade kade podobri vo adataptacijata nema nebitni momenti kako vo GoT nema sparanje vo bitkite vo GoT imame epski bitki vo koi imame 300 luge od ednata i 350 od drugata strana SMUG sette se taka se pokazuva dragon a ne ovie i krijat od nas vo cel serijal zmejovi ima do sea 3 min max a vo Hobbitot smug go gledame pojke od 1 h e to e razlikata megju amateri i pofesionalci

martin mi se cini ke si kasni od k t sto im ja prodade na HBO otkako vide deka prikaznava imase potencijal da zaraboti miljardi , nesto slicno kako Hobbit i LOR sekoja godina miljardicka pravea ovie ,iskreno nesporedlivo se kade kade podobri vo adataptacijata nema nebitni momenti kako vo GoT nema sparanje vo bitkite vo GoT imame epski bitki vo koi imame 300 luge od ednata i 350 od drugata strana SMUG sette se taka se pokazuva dragon a ne ovie i krijat od nas vo cel serijal zmejovi ima do sea 3 min max a vo Hobbitot smug go gledame pojke od 1 h e to e razlikata megju amateri i pofesionalci
Абе сериозно? Не стварно ти сериозен си или се заебаваш?

Odgovori mi ,site nie cekame dani kazes deka se zaebavas ,posto ako nese zaebavas ,naled i bitki i GoT i SMUG i zmejovi ise .

И дај нека се клецнат Џејми и лејди Бриен, преку тасета веќе. :icon_lol:
Околу клецањето, жалосно ако оној портокаловион од дивјацине не ја натегне. Да ја фати и дивјачки да ја истресе пред крај на сезона. Има јака хемија меѓу нив. :icon_lol:

brienne-tormund-2.gif

tumblr_inline_o7m2cj3bGc1twa28g_500.gif

Околу клецањето, жалосно ако оној портокаловион од дивјацине не ја натегне. Да ја фати и дивјачки да ја истресе пред крај на сезона. Има јака хемија меѓу нив. :icon_lol:

brienne-tormund-2.gif

Да да, и меѓу овие има искри. Само никад нема да се соблече оваа Бриен, види ја ко киклоп е.

a ova dragi moi e 101 za nepismen prost poltron...ali toa e...

Само мислам дека со Арја ја претераа троа појќе, ја избодеа гроб и ебаа и фати трчаше низ градот како нинџа, као Рамбо да го гледав. :D
Кај сите милк оф д попи предизвикуе поспаност и затапеност (против болка е), ама за Арја изглеа е ко енерџи дринк.

Се фативте за Арја ко пола од вас phd да имаат за Физиолошките ефекти на екстракт од Papaver somniferum врз млади здрави единки при состојба на зголемена катехоламинска синтеза

Океј е, Нобеловци...

brienne-tormund-2.gif

Нема интересно да биди пола Вестерос да настрада од земјотрес.

Се фативте за Арја ко пола од вас phd да имаат за Физиолошките ефекти на екстракт од Papaver somniferum врз млади здрави единки при состојба на зголемена катехоламинска синтеза

Океј е, Нобеловци...
Ти битно се испофали дека знаеш физиологија, биохемија па и ботаника!
И тоа на многу чизи начин.

Ти битно се испофали дека знаеш физиологија, биохемија па и ботаника!
И тоа на многу чизи начин.

Ти битно се испофали дека потајно ме сталкаш и ме манијачиш на факултет :rolleyes:
И тоа на многу чизи начин, Харчо

Ти битно се испофали дека потајно ме сталкаш и ме манијачиш на факултет :rolleyes:
И тоа на многу чизи начин, Харчо
Да бе, само за тебе идев до ПМФ. :D Твоите енормни знаења ме фасцинираат и сакав чат пат од страна да слушам додека зборуваш за биохемија, синтези на протеини и такви кул ствари.
Не ми замерај, праи се ко да не постојам.

Океј е, Нобеловци...

Луѓево што коментираа за Арја коментираа basic ствари што се common sence. У смисла дека не може да трчаш ко Усеин Болт, да се фрлаш низ скалила, да скокаш под влечни колички без при тоа да изгубиш некое кило крв. Не ти треба phd за Физиолошките ефекти на екстракт од Papaver somniferum врз млади здрави единки при состојба на зголемена катехоламинска синтеза за да го знаеш тоа.

Да бе, само за тебе идев до ПМФ. :D
Логично.
Не гледам подобра причина од наведената.

Луѓево што коментираа за Арја коментираа basic ствари што се common sence. У смисла дека не може да трчаш ко Усеин Болт, да се фрлаш низ скалила, да скокаш под влечни колички без при тоа да изгубиш некое кило крв. Не ти треба phd за Физиолошките ефекти на екстракт од Papaver somniferum врз млади здрави единки при состојба на зголемена катехоламинска синтеза за да го знаеш тоа.
Очигледно ти треба.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom