Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме кај Грејџој, нели таа сестра му тргна по Тион да го спасува уште во 4 сезона ако не се лажам.. Колку време патува до Винтерфел жити се? Тирион од Кингс лендинг до Мирин стигна во една епизода, оваа две сезони патува :LOL:
Да не си утнал некоја епизода ти или не памтиш?
Дојде, проба да го спаси, успеа, овој нејќеше, си отиде дома. :)

Да не си утнал некоја епизода ти или не памтиш?
Дојде, проба да го спаси, успеа, овој нејќеше, си отиде дома. :)

Имам дупка во меморијата изгледа, мој пропуст се изинувам.. :oops::D
Тоа се дешава кога ги оставаат ликовите и приказните по цели сезони, заборава чоек.. Наместо да им даваат минути на Сем и Гили како се потискаат, можат да ги вметнат клучните приказни пример :cautious::noze:

Не се надевав дека Мирсела ќе умре , теоријата дека некако го имаат противотровот не ми се исполна ...

Последните 2 минути беа 5 пати поголем хорор од хорор филмот што го гледав вчера.

Не, ова беше мизерно:
tuSQ4dX.jpg

ovie so kniski vlegle u serijava

Не ми се верува како од маестрални дијалози и во најбаналните сцени во првите 4 сезони, серијава дојде до дереџе на teenage movie дијалозиве од иритантниве Sand snakes.

Али тоа е, пишувањето на Џорџ е врвна класа, а пишувањето на D&D e... Лешоски...

SHAME SHAME SHAME!

Не се надевав дека Мирсела ќе умре , теоријата дека некако го имаат противотровот не ми се исполна ...
среде отворено море? :)

среде отворено море? :)

Па противотровот што му го дадоа на Брон додека беше заробен , си направив филм дека тој зема уште еден од гадните sand snakes и дека е подготвен . :D

Шо сте запнале зошто Еларија и оние умренине како мислат да го одмаздат Оберин и сестра му со тоа што ќе ги убијат сите. Па така де , ги убиваат сите , они идат на власт ( очигледно имаат поддршка , стражи мажи не реагираа нели ) и после иде одмаздувањето .. доколку нападнат. Сеа дали тоа ќе се случи не знам. Сепак и Елариа кажа , редно е на Дорн да седне некој со муда. Океј. Женски муда.
Доран не превземаше ништо во врска со тоа. Затоа они сакаат да земат работи во свои раце

Прочитав неколку страни наназад, ама не најдов коментар за престенот на Денерис. Солидна епизода во секој случај, ама тоа со прстенот не го можам. Ај ќе си речеш Бриен ги чула коњите, па ги следела Болтонци и така случајно се најде да ја спаси Санса, ама да го најдеш прстенот во сите тие планини, that is way too much of a telenovela moment. HBO pls.

Уште лани кажав зошто не е нелогично да го најдат прстенот. Прстенот се наоѓаше во ограничен круг од изгазена трева од коњи, малце детално загледување воошто не е тешко да се најде.

Прочитав неколку страни наназад, ама не најдов коментар за престенот на Денерис. Солидна епизода во секој случај, ама тоа со прстенот не го можам. Ај ќе си речеш Бриен ги чула коњите, па ги следела Болтонци и така случајно се најде да ја спаси Санса, ама да го најдеш прстенот во сите тие планини, that is way too much of a telenovela moment. HBO pls.

Тревата беше изорана од коњите на Дотраки , и имаше еден мал дел средина каде што стоеше Денерис .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom