- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Не ми подгревајте надежи!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај ќе ми иде душава, не знам како ја заборавив Мелисандре.Серсеи и Мелисандре бреее.
И Дореа нормално, Бог да ја прости.

Некој поупатен да ми објасни зошто серијата веќе не ги прати книгите? Очигледно е дека направија голема грешка.
Сезонава е катастрофа досега.

Сепак уби White Walker, најначитан е од сите на ѕидот, во него гледам потенцијален заменик за Maester Aemon. Секако не може да биде маестер, ама сигурно (веќе и е) прв советник на Џон. Доколку после ова и не замине со џенцка му некаде каде што е и побезбедно.
Искрено уште коа почнаа да го тупат Серси и Богомил јасно ми беше дека ќе ја затвори. Сум приметил дека стално кога Серси е overconfident и се смешка така, секад и се мава од глава, секад! Ова Томен неспособното цело време беше под влијание на неа и на Марџери (а у претходната сезона и од дедо му), сеа коа сите ги нема со кој ли ќе се советува, со Мастер Пајсел ебате 
Неможе никаде да отиде, си даде заклетва на ѕидот, може само да ја пушти нејзе да оди со детето за да биде сигурна, ама мислам дека нема шанси тоа да го направи, што ја става во ризик да биде прва на мета доколку му се случи нешто на Џон.
Него каква црна заклетква бе, нели не им е дозволено на овие од ѕидот да бидат со женска, тие поеќе клецаат него ли овие шо се по градовиве.![]()

Ова Томен неспособното цело време беше под влијание на неа и на Марџери (а у претходната сезона и од дедо му), сеа коа сите ги нема со кој ли ќе се советува, со Мастер Пајсел ебате
.

Бејлиш? Ама не планира он да си бега за Винтерфел ако тепа Станис?Заборави ли кој добар „советник“ дојде во Кингс Лендинг скоро?![]()

Најважен лик во цела серија ќе испадне.
Е па што да правиме, ладно е на Ѕидот, зима дојде, нема цицки. 

@Коловрт, јес да е ладно на ѕидот ама ја очекував Гили да покаже нешто, така без ништо го помина Сем, вратот не можеше да и го види не па нешто друго
Ок беше епизодава бе, донекаде.