Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Треба малку да намалите доживљај за улогата на Мартин у настаниве од серијата. Да, он им кажа уште у старт на D&D каква е причата до крај, али исто има потпишано они да го водат главниот збор за серијава.
Он не се слага со доста од работиве у серијава како ги напраија, иако има спомнато дека у серијава ќе бидат искористени патишта по кои не тргнал, а сакал.
Болдот се насетува од некои изјави на Мартин, кои се у сива зона, околу творечкото единство помеѓу него и нив и развојот на серијата. А можете и да го насетите неговиот став, по реакциите и ставовите во врска со серијава, на неговите миниони Елио и Линда.
Има голема ледена санта испод површината на куртоазија и политичка коректност засновани на бизнис.
кои се Елио и Линда?

Оваа епизода беше поактивна од минатата и некои дејствија мрднаја од мртва точка.
Само се гледа дека 10 епизоди не се доволни, мора да има барем уште 10 за да може да се посвети поголемо внимание на сите вмешани во акцијата.
Немојт вака, се скока од едно во друго сценаријо, како хајлајтс од серијава да гледам, ептен безвеза ми е то.

Мене иначе најбезвезен лик ми е Бејлиш, покрај толку многу манипулации и сплетки и негови добивки од сите тие останува нечепнат од никого, како да не го гледаат. Во серијава луѓе умирале за многу помалце, а не за овие работи тој што ги прави.

Оваа епизода беше поактивна од минатата и некои дејствија мрднаја од мртва точка.
Само се гледа дека 10 епизоди не се доволни, мора да има барем уште 10 за да може да се посвети поголемо внимание на сите вмешани во акцијата.
Немојт вака, се скока од едно во друго сценаријо, како хајлајтс од серијава да гледам, ептен безвеза ми е то.

Мене иначе најбезвезен лик ми е Бејлиш, покрај толку многу манипулации и сплетки и негови добивки од сите тие останува нечепнат од никого, како да не го гледаат. Во серијава луѓе умирале за многу помалце, а не за овие работи тој што ги прави.
Ако за овие 7 епизоди до сега викавме дека ни се досадни, замисли го дејствието од оваа сезона развлечено во 20 епизоди како што викаш ти, па колективно самоубиство од досада би направиле:D

Ако за овие 7 епизоди до сега викавме дека ни се досадни, замисли го дејствието од оваа сезона развлечено во 20 епизоди како што викаш ти, па колективно самоубиство од досада би направиле:D
Не баш.
Досадни ни беа пошо има многу карактери и дејствија кои треба да се развијат а нема време во 7 епизоди тоа да се направи како што треба.
Она вовед-расплет-ова она(незнам како одеше редот:icon_mrgr:) шо го учевме во средно.

Барем мене ми се чини така, не викам дека е катастрофална сезонава, ама многу работи остануваат недоречени.:toe:

Не баш.
Досадни ни беа пошо има многу карактери и дејствија кои треба да се развијат а нема време во 7 епизоди тоа да се направи како што треба.
Она вовед-расплет-ова она(незнам како одеше редот:icon_mrgr:) шо го учевме во средно.

Барем мене ми се чини така, не викам дека е катастрофална сезонава, ама многу работи остануваат недоречени.:toe:
кога има време за сексуалниот живот на Црвот и Сем треба да има време за се тогаш.

Реално колку и да го сакам ГоТ, мртвило е сезонава до сеа.

кои се Елио и Линда?

Коавтори на Мартин за „Светот на мразот и огнот“ и сопственици и администратори на најголемата страна (и форум) на мрежата посветена на овој серијал http://westeros.org/ .

11350644_693254370786211_4023870755681919377_n.jpg

Дуо фантастико :D Уште да можеше и Станис да им се придружи ќе беа дрим тим владари на Вестерос :place:

Мене и оваа сезона ми е интересна и покрај фактот што е поспора и застранува од изворниот материјал многу повеќе од предходните сезони. Квалитетот на дијалозите е тој истиот, глумата и сетовите се сеуште на она претпознатливо GoT ниво.

Она од што сум разочаран оваа сезона е пропуштената шанса прописно да се претстави Dorne. Ај тоа што скратија пола ликови од тој дел на приказната па и тие што ги одбраа се тотална утка (алудирам на Sand Snakes). Doran Martell сметам дека е одличен кастинг ама тотално неискористен, во изминатите 7 епизоди имаше 2 реда текст... Ептен cheesy делуваат сцените со Sand Snakes, тотална спотивност од ликот кој го имавме лани - Oberyn.

Последнава епизода многу подобра од предходната, која беше најслаба воопшто. Глупо беше изведено претставувањето на Tyrion кај Dany и сцената со противотровот. Но имаше и многу добри сцени како тие со Cersei, Stannis, Olenna, Littlefinger и High Sparrow.

П.С. Овој што го глуми High Sparrow да ти бил типот од филмот Brazil, многу ми беше познат ама неможев да се сетам. Long live Google. :D

Како тргнале ќе треба едно 50-60 сезони за да се расветлат некои работи, иначе Winter is coming....кладба дека во последната епизода од оваа сезона на крај ќе видиме еден white walker и така ќе заврши :-).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom