Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не е исто, она три деца му има родено. :D
Уствари, на Серси може што сакаат да и прават, не верувам дека некој ќе ја жали.
Фората е што Серсеи има изградено кучкест јебозовен лик и што и да прави/и прават на сите ќе им е hot, и на машки и на женски :coffee:

Неповрзано со епизодава, ама Санса ми е толку непотребен и глуп карактер, шо ич нема да ми смета ако ја снема од серијава. Многу порадо би гледал сцени кај шо Ходор дебатира со тој братучедот од Ланистериве со лебарките.

Фората е што Серсеи има изградено кучкест јебозовен лик и што и да прави/и прават на сите ќе им е hot, и на машки и на женски :coffee:

Не знам за ова, мене во глобала само ме нервира. :D

Неповрзано со епизодава, ама Санса ми е толку непотребен и глуп карактер, шо ич нема да ми смета ако ја снема од серијава. Многу порадо би гледал сцени кај шо Ходор дебатира со тој братучедот од Ланистериве со лебарките.

Неповрзано со серијава, арно му напрајла на бајерн. :D

Ако Санса се извади како лик, буквално ниедно дејство не се менува у цела серија.

Ако Санса се извади како лик, буквално ниедно дејство не се менува у цела серија.
Како не се менува?
Голем АС им е на Болтонс. Полесно ќе ги придобијат така северњачките фамилии. А и Бејлиш ја користи за војна да направи меѓу нив и тронот.

Неповрзано со серијава, арно му напрајла на бајерн. :D
What is this, I don't even...[DOUBLEPOST=1432191717][/DOUBLEPOST]
Не, сепак си има по некоја улога ваму таму, ама ептен ми е одбивен ликот. Изгледа глумицата ми го долови тоа.

Ме разочара Санса, пет сезони чекам да направи нешто, било што за да стане интересна. Кога ја убија тетка и си викам еј конечно нешто интересно поврзано со неа. Се надевам ќе покаже карактер и ќе учествува активно во серијата, досега изгледаше како статист во филмот.

Кој интересен лик е оваа Емилија:love:

Најака ми е калисиво, во реге верзија, сакам уштее. Ако не е интересна во сериава барем вака малце надвор од нејзе да е интересна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom