Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска сторијата бе, имаше линкови и на форумов мислам дека така ќе биде, сите знаат за тоа. Плус далеку од спојлер е ова.Абе добро сите знаевме дека е понапред таа сторија ама видовме дека ги измешаа некои работи.
Толку од мојата самоконтрола, ги изгледав сите четири![]()
![]()

Да али на запад никој не пиратира, сите имаат све на ТВ. А тие држави каде што има најголема пиратерија немале HBO,NBC,AMC и друго.Сoпрaнoви рекoрдoт гo нaпрaвијa нaјвише зaтoa штo тoa време немaше тoлку нaпреднa пирaтеријa кaкo сегa.
Sent from my LG G2 using Tapatalk

И покрај тоа што ликнаа епизодите, премиерата на ГоТ ја гледале околу 8 милиони луѓе. Колку за споредба, првата од 4та сезона ја гледале 6,84 милиони луѓе, а прва сезона ја гледале 2,2 милиони луѓе. Ќе видиме дали ликнувањето на епизодите 2-4 ќе се одрази на гледаноста на епизодите. Патем кажано, рекорди се срушија во симнувањето на ликнуваните епизоди.
Ако гледаноста на ГоТ продолжи да расте, ништо чудно да го сруши рекордот на HBO кој го држи „Сопранови“ со над 11,5 милиони гледачи.
Иначе, засега успеав да оддолеам да ги изгледам 2-4 епизода, видов само една сцена и можам слободно да кажам дека квалитетот е бетер од стрим.