Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
А добра е сликата, богохулие е да се гледа ГоТ на 480п.
Toчно, башка ќе се изначекаш за 5та епизода, ама па земи избегнувај спојлери еден месец ...
периодов ќе се бришат профили на фејсбук, луѓе ќе раскинуваат, тепачки милион ќе има, не е искучено и убиство.

Може ќе ги ликнат и другите...

Sent from my MI 4W

Почна на големо да се споилерисуе по фејсбук AGOT групине. Има богами доста што успеале да ги изгледаат сите четири.

Може ќе ги ликнат и другите...
Не. Секоја сезона пред самиот почеток, на неколку новинари/критичари од реномирани медиуми, им ги даваат првите четири да ги гледаат. Потоа тие пишуваат рецензии за сезоната, т.е. за првите четири (со строго исклучување на било какви споилери). Тоа се дешава секоја сезона, пред сам почеток.
Пред едно две сезони некаде околу третата епизода чинам, излета и четвртата, пред време (од некој од тие новинари/критичари). Оваа година некој не издржал и ги ликнал сите четири.

Последно уредено:
Снимките не се лоши. Сега ја пробав 4та епизода. Ок е квалитетот како за на лаптоп.

ајдеее зашо бе вака:( Јас ќе си ги чекам од недела за недела, стварно е грев да се гледа на лоша снимка.
ај за спојлери ќе бегам од темава, него шо праиме за фб, ќе треба да го деактивирам на еден месец
Најдобро е HBO да ги пушти првите четири, вака ќе биде калакурница :гомце:

r u [emoji14]ivo2:? на снимкиве нема ич добра осветленост и острина
Gi ima drugi ne ti e od element ili kako i da bese. Ovie se od ettv, a za den dva ke ima i hdtv, taka procitav na kickass. I ja se mislam kako da pravam ama so ogled na spojleri i sve propratno najverojatno ke gi izgledam i raat mesec dena.

Да пушат кур. Најглупото можно сценарио, да го ебе Планината тој што leak-нал. Наместо мерачко гледање секоја недела/понеделник сеа ќе биде хаос од кој најзадоволни се „Знаеш шо ќе се деси?“ типови. :yid:

Toчно, башка ќе се изначекаш за 5та епизода, ама па земи избегнувај спојлери еден месец ...
периодов ќе се бришат профили на фејсбук, луѓе ќе раскинуваат, тепачки милион ќе има, не е искучено и убиство.
Toa vikam i ja nema sansi sa izbegnes spojleri, a kakvi pacienti ima dovlno im e samo audio da sluusaat od epizoda i da pisat spojleri. Najverojatno ke gi spustam denes utre i raaat glava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom