Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toчно, башка ќе се изначекаш за 5та епизода, ама па земи избегнувај спојлери еден месец ...А добра е сликата, богохулие е да се гледа ГоТ на 480п.
r uА добра е сликата, богохулие е да се гледа ГоТ на 480п.
Не. Секоја сезона пред самиот почеток, на неколку новинари/критичари од реномирани медиуми, им ги даваат првите четири да ги гледаат. Потоа тие пишуваат рецензии за сезоната, т.е. за првите четири (со строго исклучување на било какви споилери). Тоа се дешава секоја сезона, пред сам почеток.Може ќе ги ликнат и другите...
Gi ima drugi ne ti e od element ili kako i da bese. Ovie se od ettv, a za den dva ke ima i hdtv, taka procitav na kickass. I ja se mislam kako da pravam ama so ogled na spojleri i sve propratno najverojatno ke gi izgledam i raat mesec dena.r u [emoji14]ivo2:? на снимкиве нема ич добра осветленост и острина
Toa vikam i ja nema sansi sa izbegnes spojleri, a kakvi pacienti ima dovlno im e samo audio da sluusaat od epizoda i da pisat spojleri. Najverojatno ke gi spustam denes utre i raaat glava.Toчно, башка ќе се изначекаш за 5та епизода, ама па земи избегнувај спојлери еден месец ...
периодов ќе се бришат профили на фејсбук, луѓе ќе раскинуваат, тепачки милион ќе има, не е искучено и убиство.