Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми фали Џофри да го гледам распнат на крстот од Ремзи, цела епизода.Ќе ми фали Тајвин. Од него излегоа едни од најдобрите реплики во серијата. Јас преферирам добри дијалози пред битки и CGI и од тој аспект ликот (и актерот) многу ќе ми фалат.
Јеботе кога ќе подразмислам и Џофри ми фали![]()
Мислев блоуџаб ќе му удри тука.
Шо нешто ко забрането да не ми е да коментирам?We dont care. Што ми е сеа мене гајле ако имало промени? Постирајте си у темата за книгите ова.
Шо нешто ко забрането да не ми е да коментирам?
Ај нека ми прати некој линк од History and Lore за новиве деца, Бран, старецов и слично, додуша пратете ми ги сите тие клипови, мора да влезам у штос се осеќам како мои ко гледаат турска серија.
Епизодава лудница, еден куп работи на едно место, смртта на Тајвин мајсторски изведена, сцената со Шае такоѓе, битката на Бриен и Сендор такоѓе, да не набројувам сега.
Едно нешто е сигурно, северот ќе стане лудница следна сезона и едвај чекам да почне новава сезона.
BEST TV SHOW EVER AND FOREVER.
![]()
Нели рекоа дека никој не го видел веќе три дена Дрогон.Судината не и приредува баш убави моменти на Денерис, ослобидените не се навикнуваат баш во новиот поредок, а нејзините „деца“ и стануваат се поголем проблем, само зошто не го стави под ланци и најголемиот?
Нели рекоа дека никој не го видел веќе три дена Дрогон.