Коа сме кај жениве - штета што Емилија Кларк го избриша профилот на ФБ, си се имавме за пријатели.![]()
јa и poke и пуштив еднаш. кузнае што помислила кога видела. Можда у еден момент си рекла “ а зашто па да не ’’..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коа сме кај жениве - штета што Емилија Кларк го избриша профилот на ФБ, си се имавме за пријатели.![]()
Живеј во темнина.
Живеј во темнина.
п.с. Сите ја аднавме тогаш Емилија, ви текнува, стави некој линк на темава, и глеам на хоум од форумов што ги имам на фб наеднаш mutual friends ми станаа од кај неавидела што сурати сме сите и да ја нема.
Имаше и еден албум, дворови, треви фонтани сликано, по хортикултура е кога прави пауза од владеењеИмаше слики како готви у кујна. Како да не ја сакаш бе?![]()
Agreed.Гласам за Oberyn Martell.Треба анкета и за најзгоден маж![]()
Agreed.Гласам за Oberyn Martell.Да беше сеуште Ed Skrein како Дарио за него но тоа е тоа...
![]()
БонбончеИ јас гласам за Оберин Мартел :*
![]()
Вери иризистибл!
Ленка ти е ко контрола во ЈСП, прво мора кај нејзе сите да поминат.....Оберин и Серсеи да не се пар случајно, се на сликиве што се по нет (приватни слики), секогаш се заедно ?