Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Коа сме кај жениве - штета што Емилија Кларк го избриша профилот на ФБ, си се имавме за пријатели. :(

јa и poke и пуштив еднаш. кузнае што помислила кога видела. Можда у еден момент си рекла “ а зашто па да не ’’.. :icon_lol:

Живеј во темнина.

п.с. Сите ја аднавме тогаш Емилија, ви текнува, стави некој линк на темава, и глеам на хоум од форумов што ги имам на фб наеднаш mutual friends ми станаа од кај неа :pos: видела што сурати сме сите и да ја нема.

Имаше слики како готви у кујна. Како да не ја сакаш бе? :love:

Имаше слики како готви у кујна. Како да не ја сакаш бе? :love:
Имаше и еден албум, дворови, треви фонтани сликано, по хортикултура е кога прави пауза од владеење :D

Agreed.Гласам за Oberyn Martell. :icon_mrgr: Да беше сеуште Ed Skrein како Дарио за него но тоа е тоа... :D

И јас гласам за Оберин Мартел :*
tumblr_n3nrunkqwb1rzxujso1_500.gif

Вери иризистибл!

Оберин и Серсеи да не се пар случајно, се на сликиве што се по нет (приватни слики), секогаш се заедно ?

Оберин и Серсеи да не се пар случајно, се на сликиве што се по нет (приватни слики), секогаш се заедно ?
Ленка ти е ко контрола во ЈСП, прво мора кај нејзе сите да поминат..... :D:D:D

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Последно уредено:
На следниот линк ги има улогите за кои се дадени огласи за кастинг за во 5 сезона. Нема спојлери, само се опишани какви ликови се бараат и кои ликови се потврдени дека ќе ги има во 5 сезона и дека Дорн ќе биде во Шпанија некаде. Кој сака да прочита, нека кликне, кој сака да е во целосен мрак за 5 сезона (иако и така за 2-3 недели ќе кажат кој актер за што улога е избран) нека не клика. Секако ваљда не мора да напоменам да не ги читате коментарите под статијата :D

http://winteriscoming.net/2014/05/23/characters-confirmed-game-thrones-season-5-new-details/

како што гледам нема да има recast за некој од актериве што е супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom