Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
team Misandei bitchez. Deal with it.
got-game-of-thrones-34342844-500-281.jpg

Во темава секогаш кога ќе се исцрпат теориите и претпоставките, се враќаме на тимовите...Досега барем едно 10 пати. Дефинитивно ви треба нова епизода. ;) А на темата... John Snow со акцентот мммм :love:. Ок и Oberyn :pipi:. Jaime meh.

Добро зошто на никој од овие шо се праат ,,паметни" во Kралствово не им текнува дека Џофри е уствари убиен од Бејлиш(литлфингер),и више нека го ослободат Тирион и нека сфатат дека нема врска со убиствово.А ваа Серсеи толку почна да ме нервира во 4ва сезона де Џејми па сеа Тирион и се криви незнам шооо, ми се занесува тука ! (иначе ја обожавам ) :)

Добро зошто на никој од овие шо се праат ,,паметни" во Kралствово не им текнува дека Џофри е уствари убиен од Бејлиш(литлфингер),и више нека го ослободат Тирион и нека сфатат дека нема врска со убиствово.А ваа Серсеи толку почна да ме нервира во 4ва сезона де Џејми па сеа Тирион и се криви незнам шооо, ми се занесува тука ! (иначе ја обожавам ) :)

Па да ти кажам искрено, не верувам дека Серси, главниот агитатор за судењето на Тирион многу ја интересира дали навистина е тој убиецот или не. Таа го мрази, и во судењето гледа шанса конечно да го суреди Тирион. А што се однесува до останатите, на Оберин му одговара Ланистерови да се караат и убиваат меѓу себе, Тејрелови се дирекно замешани во убиството нема ни они да се издадат сами себе. За Тајвин се јавува дилема дали е убеден во вината на Тирион или пак има нешто сосем други на ум, а сигурен сум дека Варис знае кој е правиот убиец, ќе видиме понатаму кој како ќе ја искористи целата збрка за да профитира некако во кралскиот двор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom