Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
уф, одамна не сум се чувствувал овака...
баш на Хурин му кажував прошлиот викенд дека општонародно весеље ќе има за недела дена на темава :D ќе почекам да искочи торентот, не можам на стрим али добро е што продолжиле по идеите на ГРРМ, се пишуваше прошлата пролет дека можно е да го сменат делов и Џофри да живее. Purple wedding rocks :)

За колку време ке има торент, да не знае некој?[DOUBLEPOST=1397441556][/DOUBLEPOST]Purple Wedding!
Ке го дочекам торентот до 5 часот ?

За колку време ке има торент, да не знае некој?[DOUBLEPOST=1397441556][/DOUBLEPOST]Purple Wedding!
Ке го дочекам торентот до 5 часот ?
за саат време негде :)

Има торенти на замунда и piretebay :P На piratebay имаат по 0 сидери и личери ,нз колку се legit :D

Ах, ја изгледав првата епизода уште еднаш, и додека се слегнува оваа и некој превод да излезе, налетав на сликата од Џофри :mad:. Се заборавив читајќи, јбг...

He did it! Take him! Take him!

Чума.

Арно го отепаа...

MIslam jasno beshe, skoro site go znaevme ovoj spojler, ubava gletka sekako. :D

Sega Tywin li ke go vodi kralstvoto? :)

Знаев за овој настан, но пак еден идиот сабајле на ФБ издаде како ќе се случи па ми уништи и исчекување. Сеедно - умре кралот, да живее кралот!

Кога ја видов питата јасно ми беше. Претходно изумив дека го добив спојлерот, негде на крајот од 3тата сезона. Останува да видиме понатаму, who made the pie? :)

Oсомничен? Оберин, шутот, Шае па дури и тој стариот мајстер што отиде во кујната да каже да ја фрлат храната. Ќе видиме. :)

Сеа ќе се избацат тие со книгите со некои подбивни емотикони како знаат повеќе од нас. СФАТИВМЕ ВЕЌЕ, ОСТАЈТЕ ДА ШПЕКУЛИРАМЕ!

Pa ne e of age Tommen. Inaku koi se osomniceni? Oberyn? Toj dvorskiot shut so prashe muabet so Sansa?

U sredniot vek sekoj kraj imal lugje shto ja probuvale hranata pred nego za da ne go otrujat, a vaka sekoj sekogo moze da otrue, posebno cvnt kako Joffrey. :D
Не беше очигледно од последнава сцена кој е осомничен? :)

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk

Серсеи посебно во оваа епизода покажува од каде Џофри ја влече лудата жичка.Мислам дека она ќе биде новиот главен негативец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom