Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Првите 2 само може да ти ги одговорам:

1. Because fuck it. Не. Оди во потрага по гавранот со 3 очи.
2. Болтон не се сакаат со Старк низ историјата баш. Всушност неколку пати се степале. Низ замокот на Болтон, се верува дека се уште има одрани кожи на Старкови.
Интересно. Затоа се зачудив, глеј овде што вика.

Roose is the head of House Bolton, a vassal family to House Stark of Winterfell. He is the Lord of the Dreadfort.. Although torture is outlawed in the North his family are famous for flaying the skin from their enemies as a means of torture. Roose fought for Lord Eddard Stark in the civil war known as Robert's Rebellion and proved his worth as a soldier in the Battle of the Trident.[1]

Интересно. Затоа се зачудив, глеј овде што вика.

Roose is the head of House Bolton, a vassal family to House Stark of Winterfell. He is the Lord of the Dreadfort.. Although torture is outlawed in the North his family are famous for flaying the skin from their enemies as a means of torture. Roose fought for Lord Eddard Stark in the civil war known as Robert's Rebellion and proved his worth as a soldier in the Battle of the Trident.[1]

Тоа е само 15 години историја.

Некој пиша неколку страни поназад дека ги имало книгите во некоја книжара се утепав од барање и листање по темава неможам да го најдам мислењето , ако би можело било кој да ми одговори каде и колку пари се . Фала .

Некој пиша неколку страни поназад дека ги имало книгите во некоја книжара се утепав од барање и листање по темава неможам да го најдам мислењето , ако би можело било кој да ми одговори каде и колку пари се . Фала .
700 поединечно, 3300 сите заедно (1 гратис доаѓа) во ИКОНА во сити мол

Неделна доза Ходор

hodor.gif

se na se ke si cekame sega 10 meseci do novata sezona a do togas prijatno od temava , samo zabeleska site pred da pocni epizodava prasuvaa dali blak fish s se spasil ete bolton mu kaza na frej deka se spasil ,i osvem nekoj sto gi ima procitano knigite ni eden od nas drugite ne mozeme da predvidime sto ke se desi ponataka osobeno ne posle red weding ma da vo poslednava epizoda se dadoja nekoj pravci koj nakade ke odi

Знаев!!!!!!!!!!!!!!

BURNNNNNNNNNNNNNNN THEMMMMMMMMMMM ALLLLLLLLLLLLLLL!!! :vozbud::mad:

dgfdgdg.png
Немаше некоја посебна фора со ова така? Само валар моргулис коа кажа - значи "all men must die"? Зашо некој збореше нешто со менување на лицата?

Немаше некоја посебна фора со ова така? Само валар моргулис коа кажа - значи "all men must die"? Зашо некој збореше нешто со менување на лицата?

Jggar i ja dade parickata vo slucaj ako saka da go najde...za da ja trenira

Ја гледав серијата и ми беше многу интересна. Слушнав коментари за Red Wedding и не сакав да ја гледам таа епизода, немав желба да гледам толкаво насилство и крвопролевање. Како што минува времето изгубив желба и мислам дека нема да продолжам да ја гледам серијата. Доволно ми беше убиството на Нед Старк.

Ја гледав серијата и ми беше многу интересна. Слушнав коментари за Red Wedding и не сакав да ја гледам таа епизода, немав желба да гледам толкаво насилство и крвопролевање. Како што минува времето изгубив желба и мислам дека нема да продолжам да ја гледам серијата. Доволно ми беше убиството на Нед Старк.

you're doing it wrong.

http://www.dramabutton.com/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom