Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ам ја заборајвме ова тро чоколаднава

tumblr_mklorsuw8O1qz9qooo1_500.jpg

Не ги имам читано книгите, така да ве молам без спојлери, ама осеќам дека ќе има некоја интересна улога девојкава, некако се проби низ нишките на помошни ликови во споредни. Ако сум во право, и во книгите станува нешто од цурава, некој што ги читал книгиве нека посочи да си знам, да не подгревам надежи за џабе, или да имам причина да ја величам уште сега :D. Премногу се приврзувам за ликови, не злоупотребувајте :/
--- надополнето: 24 мај 2013 во 20:56 ---

Дали сериозно брат и на број илевен го стаиле на сликава? I protest! >_<

Anyway, кога сме кај тимови, тим 3 Таргериан, all the way.

А за секс сесии, типката под број 17, изгледа јако и мистериозно. Нешто доминатриксиски, BDSM-ish. If you are into that sort of thing.

I am.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ти си тим Лорас, не се прави сеа.

Бев тим Ренли, ама го укокаа. Лорас не ми се допаѓа ич. Ептен ми е принцеза. I'd rather fuck the coin-mask girl. I'm serious.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Се додека не прочитав дека била актерка која со помош на "устата глумела" (mouth actress) на IMDB Марџери ми беше топ, сега се повеќе ги приметувам тие движења на усните и ми делува неприкладно и малце одбивно, така што падна за цели 3 поени на мојата имагинарна скала за привлечност од се разбира можни 10 :icon_lol: за облините нема да зборам затоа што е совршена......

Калиси е by far, најубава во серијава.

Какво е тоа глумење со помош на устата?

Да си жив и здрав, да можеше 10 лајкој ќе ти даев (y) Ги шијат на сите Мисандеи...
--- надополнето: 24 мај 2013 во 22:58 ---

Да си жив и здрав, да можеше 10 лајкој ќе ти даев (y) Ги шијат на сите Мисандеи...

Оваа Мисандеи уствари во серијата треба да биде три години помала од Санса...

После долго натегање ја изгледав првата сезона. Првите 2-3 епизоди ги влечев околу 1 година, а сега, за само 2 дена ја изгледав цела сезона. На почетокот ми делуваше досадно и не можев да се уклопам во приказната. Од пола серијата доби некоја посебна динамика која не ме остави рамнодушен. Не за џабе ја фалат сите. (y)
На темава не влегувам се додека не стигнам до трета сезоина.

Артикулира премногу со устата....наместо класични гримаси со лицето.

Не и` е тоа стил на глумење, туку таква е глумицата и во реалниот живот, барем вака што сум приметил на слики и во интервјуа. Тоа не и` го сметам за маана, туку за посебен шмек на Марџери. Затоа и се сметам за припадник на нејзиниот тим, после Калиси, нормално. :D

Еве ви и сликичка како мрда со очињата:

tumblr_mn3p59svMW1qzg2sjo1_250.gif

А за секс сесии, типката под број 17, изгледа јако и мистериозно. Нешто доминатриксиски, BDSM-ish. If you are into that sort of thing.
Mаскираната под број 17 е хрватска актерка, и тоа оваа:

mqdefault.jpg

Mаскираната под број 17 е хрватска актерка, и тоа оваа:

mqdefault.jpg

Не. Оваа актерка се појави пред да се појави маскираната, правеше муабет со Калиси за пазарот нешто. Убаво ја покажаа.

images

Не. Оваа актерка се појави пред да се појави маскираната, правеше муабет со Калиси за пазарот нешто. Убаво ја покажаа.
Знам, ама мислам дека истата актерка ја имаат искористено за двата лика, дека од маската секако не и` се гледаше фацата.

Едит: Според GoT Wiki, маскираната актерка е извесна Лаура Праделска и е поубава кога носи маска. Ако Шкорпион сака да и` види лик, тука. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom