Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична епизода овој пат, со многу добри дијалози како и секогаш. :drk:

Дајнерис го направи тоа што го очекував, но доста повеќе кул од тоа што мислев.

„Воч“ испаднаа доста глупи луѓе...

Тајрел ми се најбоље до сеа, паметни но и доста морални. Сеа за сеа...Бабата рулз!

Их, испадна како што се претпоставуваше на темава :)
Во првата сезона ми беше ептен досадна, ама ова беше врв.. Плус, се гледа дека поседува лидерски вештини :D

Очекувам да се вжешти серијава целосно уште еден месец...Го предвидов потегот на Калиси многу лесно.

Сега се сетив, Калиси знаеше што значи Вала Моргулес. Дали тоа значи дека го разбира овој Господарот на Робовите што и зборува и без да и преведува црнкињата. Ако е така тогаш дефинитивно ќе го запали во утрешната епизода не можам да се сетам на зборовите кои му ги изговараше на змејот
Некој ке помисли мавам спојлери по форумот.
Дракарис!

Се намножија овие цвекињава во серијата (мене само бабата ми е добар лик) сега уште Санса ја стават во скут на принцот на цвекето. Сега не ми е јасно дали е педер или пак го правеше тоа од што мораше да ја слуша сеста му. Како и да е изгледа ќе имаат тие голема улога во оваа сезона веројатно и понатаму!

п.с VLJ твојо лик Варис праве јаки сплетки

Без спојлери! Ни 24 часа немаат поминато. Не ја отварам темава до вечер...

Камбана на некој универзитет ја свири насловната на GoT. Одлично!

Вака некако.
12389_592217707485230_592558148_n.jpg

Thanks. Испринтано.

Јас се разочарав од ѕидарине, ги мислев за поинакви.

Еве јас ја немам гледано Епизода 4 а знам шо че се случи ради шо ја читам темава, избрзувате со мислењава ептен откривате :D

Еве јас ја немам гледано Епизода 4 а знам шо че се случи ради шо ја читам темава, избрзувате со мислењава ептен откривате :D
Не се влегува во темава со негледана епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom