ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Каква епизода од почеток до крај еј!!! Немаше ебана секунда која не беше тензична !!! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо очекуваше од најтешките клошари собрани од 7те кралства ? Овие новата генерација немаат ни чест ни мудрост ( со исклучок на некои ), за разлика од старата генерација на Командирот кои разликуваа нешто од нешто. Старкови последниве епизоди некако ми ги нема, акцентот е фрлен кај Калиси, која иначе ја собра најспремната војска моментално, можеби посилна и од Tywin и Robb ? Уште бродови и фалат и следи колежЈас се разочарав од ѕидарине, ги мислев за поинакви.
You got it right.Овие младичиви на Берик Дондарион се одметници? Јас како што го разбрав од сите страни има по некој припадник во нивни редови без разлика на кое семејство припаѓа.
At the begin of the books he is describe as handsome with red-gold hair.[3] The hardships of war have changed him notably.Како е физички опишан Берик Дондарион во книгите? Што знам овде не ми остава некој голем впечаток како на лидер.
Ништо тогаш...At the begin of the books he is describe as handsome with red-gold hair.[3] The hardships of war have changed him notably.
Повеќе инфо за него овде, али пази спојлери.![]()
У битка со Клиген или како и да е, изел меч у око или ножче, не го знам конкретниот превод, ти пишува у тој линкот, ја бев превише стрвен за детали и прочитав некои работи за него, така да ако сакаш да ти се разјасни читај таму.Ништо тогаш...
Знам се појави кога Нед Старк држеше говор и го прати да команда таму некоја армија.
Оти го направиле ваков неугледен како Лазар Бараков?![]()
Ништо тогаш...
Знам се појави кога Нед Старк држеше говор и го прати да команда таму некоја армија.
Оти го направиле ваков неугледен како Лазар Бараков?![]()