За Теон претпоставуав дека татко му го сместил ова, некако ми беше очигледно, ама нејќев да се мангупирам на темава со мои претпоставки, али се осеќам гордо што предвидив нешто во серијава 100% точно.
За Калиси,
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
одлично изведена тактика, претпоставував нешто у овој стил, ама не очекував дека ќе ги ослободи родниниве на Сулеј Мунтари, и дека ќе го запали келчото што јадеше гомна за нашата Мајка на змејови. Секоја чест, со ова докажа дека е кадарна да се носи со армија и противници и дека моментот кога ќе прејде од исток на запад има да меле се пред собом. Плус, не знам за вас, ама ептен ме палеше целиот момент со неа во серијата, начинот на кој глуми и вади говори е феноменален и ме пали, се плашам ова да не е некое психичко пореметување.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Со РокнРола делам ист став, и мене ми биднаа интересни тоа Братството, особено кога го спомнаа Lord of the Light. Конечно некој што дели ист Бог со црвенкапата на Станис, ќе бидне интересно како и да е, и се надевам дека конечно кучено ќе умре.
Варус такоѓе ми зема залет во серијава, и ми е крајно интересен лик од самиот почеток, сега уште повеќе се заинтересирав за неговиот лик после денешнава епизода со тој у ковчегот.
Другиве ми беа онака океј, се си течеше екстра, само малце ми бидна криво за Џејми, кого многу го мразам, али почнав да сочувствувам со него некако.