Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Game.of.Thrones.S01E00.720p.HDTV.x264-CTU.torrent

Aj и јас ќе ја почнам. Ме настрвивте, fuckers. Зборот ми беше, ова шо е? Треба да го симнувам и глеам?

12 минути трае, preview е, не би ти штетело да го изгледаш... ма да има и непотребни ствари :D

сеа и ја да пишам за серијава... (смајлито :vozbud: што го нема сеа)... иако многумина сте пишале тоа што треба.

значи, „човештво“ заглавено некаде во средниот век (да, да, знам дека е фантазија ова, сепак цивилизацијата во серијата споредена со реалноста е запрена со средниот век, (во нешто и порано од тоа)), плус натприродни елементи, мистерии, борби... како фан на LoTR ова ми легна перфекнто. Кај мене лично за да биде добар филмот/серијата треба да има и ситници кои стануваат важни, овде се е одлично склопено и опфатено. Карактери, дијалози, за сценографијата нема потреба да се пишува... перфекција.

Е сеа, се нервирам кога читам коментари у кои се критикува зошто дејствието у серијата се разликувало од тоа во книгите, а впрочем дејствието во серијата се развива добро. Значи критикувајте ако се утупи ептен сценариото. До душа, јас сум само до трета епизода (I'm still waiting for the winter), а нит сум ги читал книгите, но досега дејствието е супер. Да почеток е знам, затоа и вие треба да намалите со таквите критики, чекајте да видите како ќе се развива понатаму.

А да... и најавната шпица... awesome. Особено ми се допаѓа тоа што на шпицата го претставува кралството, многу значаен факт за да те внесе дополнително во приказната...

и сеа така, чекам да ми завршат испитите и да дојде зимата... :D

Game.of.Thrones.S01E00.720p.HDTV.x264-CTU.torrent

Aj и јас ќе ја почнам. Ме настрвивте, fuckers. Зборот ми беше, ова шо е? Треба да го симнувам и глеам?

Inside Game of Thrones е потпишана.
Не го гледај, џабе мегабајтите, само ќе ти расипе филинг...

Абе спушти од BoB 200 мб епизода тие излгедај први 2-3 ако ти се свиѓа гледај до крај ако не шифт делит на тие и решен случај ;)

Да ама змејови подобро со walkers да е одколку со змејови
Ќе има и змејови... Мора да има чим се ставени и јајцата, а и нон стоп се форсира приказната за змејовите.
Со душа ги чекам white walkers, убаво ме потресоа во прва епизода... Покрај меѓусебните борби, овие да почнат малце да размислуваат и за одбрана од нив.

Ќе има и змејови... Мора да има чим се ставени и јајцата, а и нон стоп се форсира приказната за змејовите.
Со душа ги чекам white walkers, убаво ме потресоа во прва епизода... Покрај меѓусебните борби, овие да почнат малце да размислуваат и за одбрана од нив.
Јас мислам ќе се борат меѓу себе а после ќе морат да се соединат против white walkers и змејовите и тие ствари

Јас мислам ќе се борат меѓу себе а после ќе морат да се соединат против white walkers и змејовите и тие ствари
Ако налета некој од поучените на темава, да не ни ги раскажува книгите. Ова е тоа што не држи возбудени, неизвесноста. Мора да шпекулираме малку :)

Ако издаде некој нешто од книгата тој е педер (или лезбејка) од сеа да се знае тоа :D

Ако издаде некој нешто од книгата тој е педер (или лезбејка) од сеа да се знае тоа :D
Ако некој хомосексуалец ја прочитал книгата ќе биде повеќе од среќен да постира после ова... :)

Одма да ви кажам дека ако некој кликне на ОДГОВОРИ, спојлерот ќе му се прикаже. И која е поентата ако некој тебе те зезнал сега ти нас да не зезаш? :)

Морав да ја поделам болката :). Добро не е некој огромен спојлер, и така се разјаснува за епизода две, не напишав дека Кал Дрого е уствари Кајзер Созе ;)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

После вчерашниот пост изгледав 5 епизоди и после сум спиел како бебенце среќен.
Океј, не ми беше некој мајндфак, веќе ми уништивте изненадување елементот, очигледно беше дека ќе гледам квалитетна серија, ама стварно квалитетна. За почит се деталите, камерата па и актерската екипа погодена! Eдино копиљето ми издвојуваше Harry Lloyd т.е такозвани the last dragon; Viserys Targaryen. Не е е добар во улогата, како амбициозен психопат. Нема став, изглед и фаца.

А оваа two words: fucking & punching.

За приказната да догледам и ќе ве прочитам. Mwa.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

После вчерашниот пост изгледав 5 епизоди и после сум спиел како бебенце среќен.
Океј, не ми беше некој мајндфак, веќе ми уништивте изненадување елементот, очигледно беше дека ќе гледам квалитетна серија, ама стварно квалитетна. За почит се деталите, камерата па и актерската екипа погодена! Eдино копиљето ми издвојуваше Harry Lloyd т.е такозвани the last dragon; Viserys Targaryen. Не е е добар во улогата, како амбициозен психопат. Нема став, изглед и фаца.

А оваа two words: fucking & punching.

За приказната да догледам и ќе ве прочитам. Mwa.
Се што не ти е јасно, брзо ќе ти се разјасни. Believe you me :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Се заебав шо го отворив спојлерот... гадно се заебав :(

Се што имаше спојлер е избришано. Не се заебавајте, па макар и во таг да е ставено. Новиов форум ни приредува непријатни изненадувања со спојлерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom