ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Game.of.Thrones.S01E00.720p.HDTV.x264-CTU.torrent
Aj и јас ќе ја почнам. Ме настрвивте, fuckers. Зборот ми беше, ова шо е? Треба да го симнувам и глеам?
12 минути трае, preview е, не би ти штетело да го изгледаш... ма да има и непотребни ствари

сеа и ја да пишам за серијава... (смајлито

значи, „човештво“ заглавено некаде во средниот век (да, да, знам дека е фантазија ова, сепак цивилизацијата во серијата споредена со реалноста е запрена со средниот век, (во нешто и порано од тоа)), плус натприродни елементи, мистерии, борби... како фан на LoTR ова ми легна перфекнто. Кај мене лично за да биде добар филмот/серијата треба да има и ситници кои стануваат важни, овде се е одлично склопено и опфатено. Карактери, дијалози, за сценографијата нема потреба да се пишува... перфекција.
Е сеа, се нервирам кога читам коментари у кои се критикува зошто дејствието у серијата се разликувало од тоа во книгите, а впрочем дејствието во серијата се развива добро. Значи критикувајте ако се утупи ептен сценариото. До душа, јас сум само до трета епизода (I'm still waiting for the winter), а нит сум ги читал книгите, но досега дејствието е супер. Да почеток е знам, затоа и вие треба да намалите со таквите критики, чекајте да видите како ќе се развива понатаму.
А да... и најавната шпица... awesome. Особено ми се допаѓа тоа што на шпицата го претставува кралството, многу значаен факт за да те внесе дополнително во приказната...
и сеа така, чекам да ми завршат испитите и да дојде зимата...