Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Трејлерот за Данк енд Ег, за дивно чудо, ветува.

Нема идеолошки интрузии, нема црнци кај што не им е место според расказот, нема жени кај што не им е место според .расказот.
За сега. У трејлерот.

Секако може одеднаш у серијата да сменат, а трејлерот да го напраиле доселеден на изворното дело за да нема лош вајб пред јануари 18-ти, кога искача серијава.

Ја почнав з апев пат пред неколку дена. Зараза.
До сезона 4 епизода 5 сум моментално.
Некои работи ми се болни ( инцест пример) ама ги сварувам некако.
Досега ми е уште интересна. Оние Night Walkers ми немаат малце поента само. Или јас не ја сфаќам.
Знам шо треба да праат ама дремат само.

Ја почнав з апев пат пред неколку дена. Зараза.
До сезона 4 епизода 5 сум моментално.
Некои работи ми се болни ( инцест пример) ама ги сварувам некако.
Досега ми е уште интересна. Оние Night Walkers ми немаат малце поента само. Или јас не ја сфаќам.
Знам шо треба да праат ама дремат само.
Pocekaj do posledna sezona, togas e najakoto so niv i ke sfatis mnogu raboti za niv, nivnata istorija, poenta i sve ostalo, klucni se vo serijava bi rekol i toa e mozebi i najinteresniot del ako jas se prasuvam sekako.

Martin Scorsese Cinema GIF

Ја утнаа со последната сезона ептен,затоа и толку лоши оцени има,ја избрзаа серијава комотно можеше уште 3,4 сезони да има.Се додека идеше по книгата беше ок,па да речеме и 7 сезона делумно добра ама последнава беше како едвај да чекаа да ја завршат и да почнат со нови проекти.

@Macka12345 ги откри LOST и Game of Thrones, ги живее најубавите денови :D
Лост ја изгледав лани летото. Ама ја памтам уште.
ГОТ не знам што сум чекала.. мислев дека е многу sci-fi а мрзам такви да глеам.
Ама добра серија.
Автоматски споено мислење:

Pocekaj do posledna sezona, togas e najakoto so niv i ke sfatis mnogu raboti za niv, nivnata istorija, poenta i sve ostalo, klucni se vo serijava bi rekol i toa e mozebi i najinteresniot del ako jas se prasuvam sekako.

Martin Scorsese Cinema GIF
Досега ми се допаѓа. Мада уште се бунам пример за Тајгерианс. Па вчера гуглав, пошто ги зборат тие што се починати ама некако губам осет некогаш кој е кој.
И многу ме нервира Серси.. најгаден лик. Буквално сите се боље од нејзе. Дури и брат ѝ шо..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom