Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Оној последнион од првион ред, тешко тие шо ќе треба да му го изговараат името...

Ти го најде тој што е поврзан со Doctor Who и Sherlock?

Имат некој линк од песната шо почвит на 37 секунда од новиов трејлер, никако не можам да ја најдам..

Последно уредено:
Имат некој линк од песната шо почвит на 37 секунда од новиов трејлер, никако не можам да ја најдам..
The new trailer for the show’s fourth season features a new song: British pop trio London Grammar covering INXS’s 1989 single “Devil Inside.”

Ez.

Зошто го сменија Дарио само не ми е јасно?
Имаше некој пишано поназад дека имал проблеми самиот актер со деога, алкохол, пороци воглавно.

Ја не можев да издржам и видов што ќе се дешава у прва епизода. И така знам, од книгите.

Ја не можев да издржам и видов што ќе се дешава у прва епизода. И така знам, од книгите.

Зашто ти си ги читал книгите - читав коментари по Reddit, луѓето викаат дека во следнава сезона ќе има сцени и дејствија од следните 2 книги дури. Дали според трејлериве го забележа тоа?

Да се забележува, од само не од три, туку од четири книги.
Вториот дел на „Луњата на мечовите“, првиот дел на „Гозба на чавките (Враните)“ и првиот дел на „Игра на змејовите“

Зашто ти си ги читал книгите - читав коментари по Reddit, луѓето викаат дека во следнава сезона ќе има сцени и дејствија од следните 2 книги дури. Дали според трејлериве го забележа тоа?
Кога велиш наредните две книги, претпоставувам дека мислиш на четвртата A Feast for Crows и на петата A Dance with Dragons.*
Од нив имаше некои работи и во прошлата сезона, а не па во оваа.

* - Инаку читачите на книгите, ова твоево - наредните две книги, би го сфатиле како наредните две, сеуште не излезени Winds of Winter и A Dream of Spring.

Меша цело време ГРРМ, и во A steel and Snow имаше дешавки што треба сега да ги има како што видов од трејлерот и памтам кое шо каде беше по книгите. И самиот си кажува во книгите во предговорот дека меша работи и не можеш да најдеш тајмлајн.

Кога велиш наредните две книги, претпоставувам дека мислиш на четвртата A Feast for Crows и на петата A Dance with Dragons.*
Од нив имаше некои работи и во прошлата сезона, а не па во оваа.

* - Инаку читачите на книгите, ова твоево - наредните две книги, би го сфатиле како наредните две, сеуште не излезени Winds of Winter и A Dream of Spring.

На тоа мислев, ме мрзеше да барам имињата на книгите, зашто каква среќа сум јас, ќе се спојлнам секако.

Прашањето е - тоа го прави зашто во тие 2 книги има глави за ликови кои се со дејствието сега но сепак Мартин решил да бидат покасно или пак едноставно уметничка слобода?
Се надевам не поминувам граници за дискусија на темава, немам прочитано ниту една книга.

На тоа мислев, ме мрзеше да барам имињата на книгите, зашто каква среќа сум јас, ќе се спојлнам секако.

Прашањето е - тоа го прави зашто во тие 2 книги има глави за ликови кои се со дејствието сега но сепак Мартин решил да бидат покасно или пак едноставно уметничка слобода?
Се надевам не поминувам граници за дискусија на темава, немам прочитано ниту една книга.
Во суштина е уметничка слобода, но има тука и приказна со хронолошкиот редослед во четврта и петта книга. (можда петта се пишува со едно т?)

Сите нови ликови во Сезона 4

1450168_556298931144525_592669651_n.jpg
[

Ќе останат живи барем 6 до крај на сезона?
m1313.gif

Да се забележува, од само не од три, туку од четири книги.
Вториот дел на „Луњата на мечовите“, првиот дел на „Гозба на чавките (Враните)“ и првиот дел на „Игра на змејовите“

odlicen prevod....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom