Game of Thrones

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Зошто мислам дека беа фазла од 8,000 ?
Повеќе војска купи но само тие ~8000 се Unsullied a остатокот, исто голем број, се момчиња робови кои сеуште беа во фазата на обука. Долг, мачен и бизарен е процесот да се стане Unsullied, но затоа пак се карактеризираат за лојални и екстремно цврсти.

G

Geezer

Гостин
Знаеш дека си одвеан со серијава, кога иде таа фаза кога се расправаш со други кои не ја гледаат и ја критикуваат ГоТ.
Односно, ако некој каже макар и мала критика, одма очи му копаш. Или го правиш будала, ако каже дека не ја гледа и дека нема намера да ја гледа во иднина.

У пичку...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.527
Поени од реакции
7.004
Знаеш дека си одвеан со серијава, кога иде таа фаза кога се расправаш со други кои не ја гледаат и ја критикуваат ГоТ.
Односно, ако некој каже макар и мала критика, одма очи му копаш. Или го правиш будала, ако каже дека не ја гледа и дека нема намера да ја гледа во иднина.

У пичку...
Па само на педери и неразбрани не им се свиѓа :icon_lol:

T

Torchyrus

Гостин
Само шо ја изгледав 3та епизода од 3та сезона ... прејак крај прејак па и со песна :свиркам: !!! Незнаеш што да очекуваш во текот на секоја епизода сите се прејаки ... На крајот од оваа епизода лошо ми беше тоа шо знаев дека тој што го фати Џејми нема да се продаде за пари бидејќи прочитав некаде на темава :/
Aјде уште една епизода и таман во чекор ќе бидам со сите :)

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Дали тоа Робб прави калкулации за атак на Тајвин ? :drk:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Кога ке дојде Даенерис во Вестерос,покољ ке се дешава,главен претендент за тронот е дефинитивно.
Само што морам да си ги земам книгите бидејки додека да дојде Даенерис во Вестерос ке остарам.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Серијава е перверзии,целата актерска екипа им е погодена.

Туку баш ме интересира што ќе се деси со ноќнава стража дали ѕидот ќе биде цел на освојување на Замрзнативе,Дивјациве и Затворенициве (екс стражариве) колку што се сеќавам мал дел од стражата се останати кај ѕидов.

Браво за новава кралица како ги манипулира сите секоја чест.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
neznam ja...brotherhood mi go ukradoa momentot vo epizodava i Beric kakov govor i emocija u glasot....bravo! ovaa kalisi nemozam da ja podnesam sreka go ima Jorah kaj nea pa e interesno da se glea...i Arya kakva sreka ima da se naogja kaj najdobrite likovi celo vreme bravo...def najdobrata epizoda do sega

Член од
23 април 2013
Мислења
45
Поени од реакции
73
Малку заостанав , само првата епизода од новава сезона ми е гледана. Ги симнувам вечерва и останатите.
Си мислам овоа жеништава не знаат што прават. Ми се допаѓаа онака како силни женски , али испадна ништо од тоа. Се нешто сакаат да замешаат прсти , али на крај испаѓа дека наебале.
На почекот оваа Денерис ме курчеше , зашто и она беше нон-стоп накурчена , сакаше некаква акција али ништо не се дешаваше. Онака ми беше , само на збор јака.
Сега ми е океј , само чекам да и пораснат овие змејовиве па да има покољ. :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Малку заостанав , само првата епизода од новава сезона ми е гледана. Ги симнувам вечерва и останатите.
Си мислам овоа жеништава не знаат што прават. Ми се допаѓаа онака како силни женски , али испадна ништо од тоа. Се нешто сакаат да замешаат прсти , али на крај испаѓа дека наебале.
На почекот оваа Денерис ме курчеше , зашто и она беше нон-стоп накурчена , сакаше некаква акција али ништо не се дешаваше. Онака ми беше , само на збор јака.
Сега ми е океј , само чекам да и пораснат овие змејовиве па да има покољ. :)
*Spoiler*
Треба да ги догледаш останатите излезени епизоди од сезонава.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Марџери lovers...

Capture.JPG

In your face! Pig-face! :icon_lol:

Kajgana Shop