Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто мислам дека беа фазла од 8,000 ?

Повеќе војска купи но само тие ~8000 се Unsullied a остатокот, исто голем број, се момчиња робови кои сеуште беа во фазата на обука. Долг, мачен и бизарен е процесот да се стане Unsullied, но затоа пак се карактеризираат за лојални и екстремно цврсти.

Знаеш дека си одвеан со серијава, кога иде таа фаза кога се расправаш со други кои не ја гледаат и ја критикуваат ГоТ.
Односно, ако некој каже макар и мала критика, одма очи му копаш. Или го правиш будала, ако каже дека не ја гледа и дека нема намера да ја гледа во иднина.

У пичку...

Знаеш дека си одвеан со серијава, кога иде таа фаза кога се расправаш со други кои не ја гледаат и ја критикуваат ГоТ.
Односно, ако некој каже макар и мала критика, одма очи му копаш. Или го правиш будала, ако каже дека не ја гледа и дека нема намера да ја гледа во иднина.

У пичку...
Па само на педери и неразбрани не им се свиѓа :icon_lol:

Само шо ја изгледав 3та епизода од 3та сезона ... прејак крај прејак па и со песна :свиркам: !!! Незнаеш што да очекуваш во текот на секоја епизода сите се прејаки ... На крајот од оваа епизода лошо ми беше тоа шо знаев дека тој што го фати Џејми нема да се продаде за пари бидејќи прочитав некаде на темава :/
Aјде уште една епизода и таман во чекор ќе бидам со сите :)

Дали тоа Робб прави калкулации за атак на Тајвин ? :drk:

Не знаев у која тема да го ставам ова, ај овде :D

пинг Io Sono Interista , VLJ Iceboy King Kai Red John и остала FRIENDS багра! :icon_mrgr:

п.с. главното е на 0.09 :icon_lol:

Кога ке дојде Даенерис во Вестерос,покољ ке се дешава,главен претендент за тронот е дефинитивно.
Само што морам да си ги земам книгите бидејки додека да дојде Даенерис во Вестерос ке остарам.

Серијава е перверзии,целата актерска екипа им е погодена.

Туку баш ме интересира што ќе се деси со ноќнава стража дали ѕидот ќе биде цел на освојување на Замрзнативе,Дивјациве и Затворенициве (екс стражариве) колку што се сеќавам мал дел од стражата се останати кај ѕидов.

Браво за новава кралица како ги манипулира сите секоја чест.

neznam ja...brotherhood mi go ukradoa momentot vo epizodava i Beric kakov govor i emocija u glasot....bravo! ovaa kalisi nemozam da ja podnesam sreka go ima Jorah kaj nea pa e interesno da se glea...i Arya kakva sreka ima da se naogja kaj najdobrite likovi celo vreme bravo...def najdobrata epizoda do sega

Малку заостанав , само првата епизода од новава сезона ми е гледана. Ги симнувам вечерва и останатите.
Си мислам овоа жеништава не знаат што прават. Ми се допаѓаа онака како силни женски , али испадна ништо од тоа. Се нешто сакаат да замешаат прсти , али на крај испаѓа дека наебале.
На почекот оваа Денерис ме курчеше , зашто и она беше нон-стоп накурчена , сакаше некаква акција али ништо не се дешаваше. Онака ми беше , само на збор јака.
Сега ми е океј , само чекам да и пораснат овие змејовиве па да има покољ. :)

Малку заостанав , само првата епизода од новава сезона ми е гледана. Ги симнувам вечерва и останатите.
Си мислам овоа жеништава не знаат што прават. Ми се допаѓаа онака како силни женски , али испадна ништо од тоа. Се нешто сакаат да замешаат прсти , али на крај испаѓа дека наебале.
На почекот оваа Денерис ме курчеше , зашто и она беше нон-стоп накурчена , сакаше некаква акција али ништо не се дешаваше. Онака ми беше , само на збор јака.
Сега ми е океј , само чекам да и пораснат овие змејовиве па да има покољ. :)

*Spoiler*
Треба да ги догледаш останатите излезени епизоди од сезонава.

Среќен роденден на Rory Mccan!

tumblr_mli4ozAkqy1qllzqwo7_r3_250.gif

You're my favorite dog. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom