Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Пола земја нема леб да јади, види го ти овој ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Остај ти та работа, немалоНема помило, поубаво и послатко нешто од Арија во серијава. Зрачи девојчево, не верувам дека ќе имам поомилен женски лик од нејзе, иако сум само до трета епизода.
Остај ти та работа, немало![]()
Sansa e sve samo ne Stark...definitivno nejzinata glava treba da e na kolec edvaj go cekam denot....Мислам дека е време да се посвети малки време на волците, кои сигурно играат некој јака улога. Кај Бран и Рикон, речиси откривме, дека тие се нивните очи, но она што мене ми падна интересно, е тоа дека Санса, во моментов е најслабиот Старк, а само она остана без волкот.
Ме интересира мислење некое за ова?
И мене ме нервира упм. Гарант волковите ќе ја изедат...Sansa e sve samo ne Stark...definitivno nejzinata glava treba da e na kolec edvaj go cekam denot....
Зашо бе, се поубава и поубава е немој така.Sansa e sve samo ne Stark...definitivno nejzinata glava treba da e na kolec edvaj go cekam denot....
Arija e prav Stark....ovaa Sansa e kurva droljesta...so i the hound koa i ponudi da izbega ovaa odbi...retko odvraten lik...kolku sto Joffrey e odvraten tolku i Sansa....Зашо бе, се поубава и поубава е немој така.
Башка девојче, се затреска по Џофри, ама и да не се затрескаше пак ќе мораше да му биди жена зашо така одлучи Роберт. Покасно си ја увиде грешката, но остана без ниеден близок до неа, со малце среќа се отргна од Џорфи и сеа прајт све за да преживит и да се вратит кај мајка и, ама до кај ќе стигнит ќе видиме..
Кој ќе чекат сеа до вторник пак, очеквам сеа епизодава шо идат да бидит БУМ и да се случит нешо по значањо со оглед на то дека првиве две беа како потсетувајне кој кај застанал и до кај е.