Game of Thrones

Член од
14 октомври 2011
Мислења
58
Поени од реакции
44
  • Не бидете куртони ставете Споилер

G

Geezer

Гостин
Нема помило, поубаво и послатко нешто од Арија во серијава. Зрачи девојчево, не верувам дека ќе имам поомилен женски лик од нејзе, иако сум само до трета епизода.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Нема помило, поубаво и послатко нешто од Арија во серијава. Зрачи девојчево, не верувам дека ќе имам поомилен женски лик од нејзе, иако сум само до трета епизода.
Остај ти та работа, немало :D

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Мислам дека е време да се посвети малки време на волците, кои сигурно играат некој јака улога. Кај Бран и Рикон, речиси откривме, дека тие се нивните очи, но она што мене ми падна интересно, е тоа дека Санса, во моментов е најслабиот Старк, а само она остана без волкот.
Ме интересира мислење некое за ова?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Мислам дека е време да се посвети малки време на волците, кои сигурно играат некој јака улога. Кај Бран и Рикон, речиси откривме, дека тие се нивните очи, но она што мене ми падна интересно, е тоа дека Санса, во моментов е најслабиот Старк, а само она остана без волкот.
Ме интересира мислење некое за ова?
Sansa e sve samo ne Stark...definitivno nejzinata glava treba da e na kolec edvaj go cekam denot....

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Sansa > Daenerys. There, I said it. Многу мелодраматична е Дани, а и нешто опадната ми стои изгледа Seth маста и ја извадил.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.038
Го забораив кој беше Алисер торн. Го гуглав, ми текна, ама според Википедијава, Алисер е примен во Кингс лендинг уште во времето додека Тирион е на власт. Да не ја ширам, ама најверојатно ќе скратат од овој дел.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Sansa e sve samo ne Stark...definitivno nejzinata glava treba da e na kolec edvaj go cekam denot....
Зашо бе, се поубава и поубава е немој така.
Башка девојче, се затреска по Џофри, ама и да не се затрескаше пак ќе мораше да му биди жена зашо така одлучи Роберт. Покасно си ја увиде грешката, но остана без ниеден близок до неа, со малце среќа се отргна од Џорфи и сеа прајт све за да преживит и да се вратит кај мајка и, ама до кај ќе стигнит ќе видиме..
Кој ќе чекат сеа до вторник пак, очеквам сеа епизодава шо идат да бидит БУМ и да се случит нешо по значањо со оглед на то дека првиве две беа како потсетувајне кој кај застанал и до кај е.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Зашо бе, се поубава и поубава е немој така.
Башка девојче, се затреска по Џофри, ама и да не се затрескаше пак ќе мораше да му биди жена зашо така одлучи Роберт. Покасно си ја увиде грешката, но остана без ниеден близок до неа, со малце среќа се отргна од Џорфи и сеа прајт све за да преживит и да се вратит кај мајка и, ама до кај ќе стигнит ќе видиме..
Кој ќе чекат сеа до вторник пак, очеквам сеа епизодава шо идат да бидит БУМ и да се случит нешо по значањо со оглед на то дека првиве две беа како потсетувајне кој кај застанал и до кај е.
Arija e prav Stark....ovaa Sansa e kurva droljesta...so i the hound koa i ponudi da izbega ovaa odbi...retko odvraten lik...kolku sto Joffrey e odvraten tolku i Sansa....

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Незнам зошто се потсетив на оваа сцена и само бидејќи има премногу јаки сцени и реплики во серијата неможам да се решам дали ми е на број 1 од досегашниот дел!

Tyrion: We've had vicious kings and we've had idiot kings, but I don't know if we've ever been cursed with a vicious idiot boy king!

Kajgana Shop

На врв Bottom