Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Мадафакин епизода бре... three blows!!!

Има да биде комплицирано напнато наредна сезона упм... додека долу очи си вадат за столчето... иде баба рога да ги поебе :D т.е две баба роги ...една од југ

Што му рече Qhorin на Jon кога го уби?
И кој беше богот што го спомна Jaqen?
Последната сцена беше премногу добро склопена, и после ќе речете дека требало за побрзо од една година да се направи следната сезона :)

Ау Ау Ау,јако јако јако, леле леле леле,кој ке чека една година

Што му рече Qhorin на Jon кога го уби?
И кој беше богот што го спомна Jaqen?
Последната сцена беше премногу добро склопена, и после ќе речете дека требало за побрзо од една година да се направи следната сезона :)
Му рече нешто во стилот - еднаш ноќна стража - секогаш ноќна стража, живеат и умираат за одредена цел, бидејќи и двајцата свесно знаеа каква жртва прават.

Калиси мора да умре од некоја голема секира или пак Кучето или Планината да ја пресечат на пола со меч.

Како што читав режисериве имаат договор за уште 2 сезони со можност и за 3-та. :coffee:

Aу браво. Епизода од епски размери. Сите сцени беа моќни, грев е да речиш дека на почеток била тапа епизодава...
Последните 15 минути беа ебење во фрфолашникот!!!

KHAL mothafuckin DROGO!!!

Лост била подобра од ГоТ, јеа рајт.

Моите фаци додека ја гледав епизодава :eek::vozbud::cuc::vozbud::cuc::eek: , а и :pos:(сцената со мотивационениот говор на Теон и тоа како ги мотивираше војниците ).
Крајот :cuc:
И ме интересира кој го
запали Winterfell

Не ми е јасно нешто во врска во Jaqen, како тоа си ја смени фацата и рече дека е мртов? Навистина е мртов и овој е некој друг или си ја смени фацата за да неможат да го препознаат? Малце ме збуни оваа сцена...

ПС: Mother fucking greatest Season Finale EVER! До година осеќам дека ќе дркаме на уште повеќе EPIC моменти!

Нема многу да коментирам,само ќе кажам FUCKING EPIC.

Фак еј, добра финта со Jaqen, ама зашто ли зашто мора да има нов глумец сега за него.

Фак мај лајф, ова гејм оф троунс...И гледам пак ставате спојлери после епизодава за дискусии за ЕПИЗОДАВА.

Ќе ви начукам спојлери од следна сезона јас, да видите другпат зашто не се става.

Не ми е јасно нешто во врска во Jaqen, како тоа си ја смени фацата и рече дека е мртов? Навистина е мртов и овој е некој друг или си ја смени фацата за да неможат да го препознаат? Малце ме збуни оваа сцена...

ПС: Mother fucking greatest Season Finale EVER! До година осеќам дека ќе дркаме на уште повеќе EPIC моменти!

Па некој вид на assassin е. Затоа и рече: To be a dancing master is a special thing. But to be a faceless man, that is something else entirely.​
И фигуративно мртов, пошо ваљда сега со новиот лик, ќе има и друго име :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom