Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam bese taa majkata so deteto. Shto i pomognaa da se izvadi od stampedoto. Ama ne sum siguren... John so Davos bea na sosema drug kraj od gradot.Дали тоа бастунчето со глава од лав што го виде Ариа пред да се качи на коњот беше на Џон Сноу (и кое беше изгореното тело)? Хаос епизодава.
Дали примети во визијата дека откога помина покрај кралскиот стол, следната сцена беше како се среќава со кал Дрого и детето што го роди? Се си мислам да не има тоа некоја скриена порака дека ќе им се придружи во 6та епизода. Има зелени очи, осеќам Ариа ке прави салата во 6та епизода.Au, jebem ti lebac, shto se ispodesi...
Mene mi beshe prejaka epizodava... Chak bi rekol edna od podobrite.
Btw, ispagja tocna vizijata shto ja imase Daenerys.
Па она само што се приклучи на официјалната ВИП листа на Арја ....Дали примети во визијата дека откога помина покрај кралскиот стол, следната сцена беше како се среќава со кал Дрого и детето што го роди? Се си мислам да не има тоа некоја скриена порака дека ќе им се придружи во 6та епизода. Има зелени очи, осеќам Ариа ке прави салата во 6та епизода.
Ostana li nekoj na taa lista?Па она само што се приклучи на официјалната ВИП листа на Арја ....