Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Че и прават атентат на Дајнерс ..... Бетер од Зоран Заев упм ....

giphy.gif

колку огин може еден змеј да произведе бе?? #тоталнонереално..:ROFLMAO:

јака епизодава, каков покољ човече..

You witnessed CleganeBowl, but are you ready fooooor...KajganaBowl???

In the left corner, we have @Trolejbus, the Defender of IMDB ratings, the Breaker of Reddit theories and the Champion of Super Fans!
And in the right corner we have Sir @Beric Dondarrion, the Supreme Sage, The Master of military strategy and the Champion of OG Fans!

Get ready to rumble!!!

Дали тоа бастунчето со глава од лав што го виде Ариа пред да се качи на коњот беше на Џон Сноу (и кое беше изгореното тело)? Хаос епизодава.

Дали тоа бастунчето со глава од лав што го виде Ариа пред да се качи на коњот беше на Џон Сноу (и кое беше изгореното тело)? Хаос епизодава.
Mislam bese taa majkata so deteto. Shto i pomognaa da se izvadi od stampedoto. Ama ne sum siguren... John so Davos bea na sosema drug kraj od gradot.

Patem, Daenerys ima zeleni ochi, taka?

Au, jebem ti lebac, shto se ispodesi...

Mene mi beshe prejaka epizodava... Chak bi rekol edna od podobrite.

Btw, ispagja tocna vizijata shto ja imase Daenerys.
Дали примети во визијата дека откога помина покрај кралскиот стол, следната сцена беше како се среќава со кал Дрого и детето што го роди? Се си мислам да не има тоа некоја скриена порака дека ќе им се придружи во 6та епизода. Има зелени очи, осеќам Ариа ке прави салата во 6та епизода.

Дали примети во визијата дека откога помина покрај кралскиот стол, следната сцена беше како се среќава со кал Дрого и детето што го роди? Се си мислам да не има тоа некоја скриена порака дека ќе им се придружи во 6та епизода. Има зелени очи, осеќам Ариа ке прави салата во 6та епизода.
Па она само што се приклучи на официјалната ВИП листа на Арја ....

Teorija so ja imav citano deka Varys e Targaryen pogotovo Blackfyre, sus pozz, theory denied;
Druga teorija deka Jamie/Tyrion kje ja ubie Cersei (valonquar), sus pozz, theory denied;
Treta teorija deka Arya kje ja ubie Cersei (so na Jamie liceto) (green eyes left to shut) sus pozz, theories denied;
Cetvrta teorija so ja imav citano za Golden Company deka pre bi gi poddrzale Targaryen nego Lannister i deka bi go prekrsile nivnoto moto "our word is as good as gold" sus pozz, theory denied;
Euron od knigite e madafaka u sporedba so ovoj Euron od serijava. Ocekuvav da go izvadi magic horn-ot i da go skroti zmejot. But hey, so D&D si imame rabota
I najsmesnava teorija deka zmejovite mozat da se reproducirat (aseksualno, snesuvajkji jajca) i deka vo bitkava kje se pojavele dodatni 3 zmeja, znaci 4. Sus pozz, theory denied.
Fuck yeah, Clegane Bowl! Forza nereseno. Interesno bese so Sandor ic kur ne go bolese za Ceresei i ja ostavi da pomine tuku taka pokraj nego i da se sooci so postariot si bate.
Daenerys, se da ti ebam, od inaet go napravi sevo ova cisto zaradi faktot deka povekjeto znaat deka Jon e ustvari praviot naslednik na tronot, eba se zivo i divo, napravi pepel od gradot i narodot, Pompei 2.0 i eve, poveli Jon, bidi kral na sedumte kralstva no po cena da te mrazat site pokraj mene.
Citam teorii po netov, gledam videa na YouTube, mal procent od istite se ostvarile (R+L=J) no epten mi e milo sto poleka, so tekot na vremeto zgasnuvaat vakvite povrakjanici od teorii, kje pomine uste edna nedela i kompletno kje zgasnat istive i kje bidam mnogu radosen za toa. Raduvajte se "teoreticari", imate uste edna nedela da izmisluvate povrakjanici i posle duvajte ga od koga kje zavrsi serijata da vi ebam se.

Epizodava ja doziveav kako posledna, posle epizodava ne sum netrpeliv da cekam da dojde naredna nedela. Vo glavno, cela sezona ja doziveav so mixed feelings, dali mu e toa celta na D&D, dali i e takov smekot na serijava pogotovo poslednava sezona? Kako i da e, serijava e odbelezje na 2010s, ikona od serija, klasika.
So dusa go cekam prequelot i se nadevam deka kje ja vidime bitkata na Trident i red drugi raboti pred serijava da take place and time.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom