Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А како се викаше тој коментаторот, нешто додека коментирал..."И Панчев на левата страна, што кур бара Панчев на левата страна?"
Мислам Миленко дека беше.
"Дарко Панчев по левата страна, Дарко Панчев по левата страна, ииии што кур бара Дарко Панчев по левата страна и мене не ми е јасно! ... Опасен дриблинг, Дарко Панчев, ииии милиметри беа во прашање, топката го погоди корнер знаменцето.. Аплаузи од трибините на Градскиот стадион! "

А јас мислам дека е снимено така на шала .. :)

Имаше порано една телевизија во Прилеп,Маркони се викаше и пренесуваа НБА...а тој коментаторо,не знам,не можам да ви го опишам...
Пази..играат Лејкерс не ми текнува со кого...и го дава во кадаров Рик Фокс, и коментаторов : Видете го драги гледачи,видете му ги очине,да ми простите ко некој дрОгиран е....и јас готово,јадев нешто и че се задушев:)
п.с во дрОгиран - О е голема оти тука му го кладе акценто

:):) Druze me podseti sega:)Marjan beshe komentator...No sepak nezaboravni bea komentarite na Bobole na Martel Televizija...A posebno imashe eden natpis vo Makedonski Sport negov pred 6-7 godini...Od neoficijalni izvori doznavame deka Rade Lackovic e vo pregovori so Tutunski Kombinat...A toj neoficijalen izvor mu beshe Dujo (prilepcani go znaat) i kompanija,koi na edna sedenka onaka se zafrkavaa so nego,i po dva dena citam vo sport ovaj navistina pisal..:)

Хаха тој Марјан од Маркони закон беше.Се цепев кога коментираше НБА.

На ХРТ2 наместо Тунчај, коментаторот го викаше ТунКај
:pos:

Тој на АлСат рекол:

-Фудбалерите на Португал многу рипаат со глава:pos2::pos2::pos2:

Тој на АлСат рекол:

-Фудбалерите на Португал многу рипаат со глава:pos2::pos2::pos2:

Мислам коментаторот не го кажа ова. Тоа беше оној "стручниот" гостин, не знам кој беше :pos2:

Така нешто.Важно некој што одлично "зборувал" македонски.

jas gledav na kanal5 toj komentatorot ziva komedija bese eve so stresi ne mi tekvit na koja utakmica bese...:
-Од самата гол-аут линија
-Опасен шут(а топкана е во голманон)

Леле овој коментаторов на Алсат глуп е или што?! Цело време Австриецов Ivanschitz го изговараше Иванчиќ, а голманот Macho го викаше Мачо.

Стручниот гостин се викаше Аднан Зеќири,поранешен тренер на Слога Југомагнат.Цело време викаше Португал не се ептен јаки,мене ваворити ми се Русија.А Турска игра многу слабо денеска,така викаше стратегот на Алсат,комедии!!!

Тој на ХРТ2:
"Ди Натале ии брани ВАН ДЕР ВАРТ", опростете... Ван дер Сар :)

denes na 90.3 sportsko radio vikaat vtoriot mec od SVETSKOTO PRVENSTVO e italija-holandija.

На ХРТ2 коментаторот 2-3 пати ги помеша Сањол и Галас. Да ги помеша Галас и Турам ајде, ама Сањол...:toe:

Сум се згазил од смеење вчера кога коментаторот на утакмицата Франција-Романија не знаеше зборот да го каже. Наместо "малкутемина" "малкуметите" или така нешто рече :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom