Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
И јас мислам дека второто е пoдобро.:wink:
Точкест извини ама имам забелешка. Одлично е ова направено но треба Say MACEDONIA да ти биде малку поголемо за да се знае на што се става акцентот и за што е акцијата. Големо браво за акцијата и да се удри со мејлови до ситеEве два банера ко за почетокјес да се 5 минути продакшн ама ај утре посабајлечки значи до кај 9 саатот ќе бидат и другите а може и постер да направам
Битно идеите се на лист така да ќе нема гајле сега мора да спијам
![]()
![]()
плус на факс го имам баш Мајкрософт фонтот така да ќе фуче
на мене искрено второво повеќе мерак ми направи![]()
Tаква треба да биде и официјалната политика на нашата влада и администрација.Практично ни една програма која се купува од некаков официјален дилер не смее легално да се купи на пазарот доколку не го содржи официјалното име на државава.Значи оправдана пиратерија која нема да може да ја осуди и казни никој кој не ни ја признава земјава под официјалното име Македонија.Интересна тема. Пред некој ден им го разгледував сајтот. Скоро сите линкови од microsoft.com.mk водат кон microsoft.com значи никакви ресурси нема на македонски јазик. Капак на тоа што преку сечениов ми е од ФИРОМ-ов.
Пред некој ден во ДНЕВНИК читав и дека од Adobe се жалат дека кај нас само 30 лиценци продале. Им го разгледав сајтот и им пишав мејл дека бев решен да го купам Photoshop CS3 (кој чини $999) ама бидејќи Macedonia ја нема во листата земји се откажав од намерата. Истото писмо го пратив и до Дневник и ги замолив во иднина да не објавуваат такви текстови. Да обвиниш некој дека не ти го купува производот а ти ич да не го нудиш на пазар него ми изгледа бааги заебантски. Тоа ти е ко стара мома, затворена во некое уџум село да се жали оти никој не ја е*е. Знаете како оди таа работа. Ќе ставиш бе сестро минич до гз, деколте, и ќе излезеш на "пазар".
Си створив и навика која ја практикувам веќе неколку месеци уназад а тоа е дека не купувам производи од онлајн продавници ако Македонија е наведена како БЈРМ. Ама за тоа и ги информирам на мејл. "Почитувани, бев спремен да го купам вашиот производ но мојата земја не е во листата земји од кои примате плаќања. Што е проблемот?". Па тие нешто ме прашуваат која земја, јас им кажувам Македонија, и они ми викаат дека листани сме биле како БЈРМ. Епа сори слатка сестро од америка, ама мај кантис нејм из нот фајром.
Да, на adobe ја нема македонија (никаде не реков дека ја имаХммм Принц абе на adobe.com не гледам ни ФИРОМ ни бутур