FUNKY G

• Креатор на темата Креатор на темата GROBAR1986
  • Време на започнување Време на започнување

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Локација
ЛЕСНОВО
OVDE MOZETE DA PISUVATE ZA VASATA OMILENA I NAJDOBRA DANCE GRUPA NA BALKANOT
anabela_8.jpg

Нашиот рапер Раде Врчаковски - Врчак ја сними песната „Вештерка од Србија“, во дует со Анабела, членка на групата „Funky G“. Идејата за овој дует се родила додека Врчак престојуваше во Белград на годинашниот Евросонг, каде што се дружел со Анабела. Песната „Вештерка од Србија“ е дело на познатиот српски авторски тандем Кобац - Кон и Врчаковски и е снимена на српски и на македонски јазик. Кон крајот на неделава ќе биде пуштена на радиo етерот кај нас, во Србија, БиХ и во Црна Гора, а изведувачите очекуваат истата за кратко време да стане голем хит.

Деновиве забрзано се подготвува и снимањето видеоспот, кој оваа недела ќе се снима на неколку локации во Охрид, на две луксузни јахти што ќе крстосуваат по езерото, во дискотеката „Парк“ и во хотелот „Милениум“.

Другар, кажи ми дали вреди тема да отвораш за оваа бе ?

Анабела...:sekss:

Ставете ја темава во „Љубов и секс“ - сектор, „како би се изживувал врз србинкава пред очите на нејзиниот маж“ :)

СРАЊЕЕЕЕЕЕЕЕее овие проклети срања ми се дојдени преку к*р... ибати турбофолкот и се слично

Ги слушам, има повеќе нивни песни што ми се допаѓаат.

StormRage;1462974[SIZE=3 напиша:
][/SIZE]СРАЊЕЕЕЕЕЕЕЕее овие проклети срања ми се дојдени преку к*р... ибати турбофолкот и се слично
Ех дете, го имаш пропуштено периодот коа правеа музика што и тебе би ти се допаднала :)

Анабела... јас би ја обљубил. Жениште и пол, висока стројна, ептен дражасна.
Еве 2 слики од неа:
funkyg1.jpg
funkyg2.jpg

А еве и сајт креиран од голем фан.

LCGXyw387893-02.jpg

Вчера беше во Ресен па успеав да ја шмекнам малку. Јака жена е:helou:

курац е... ја имам видено во ненашминкано-несредена верзија... седи бе...:tv:
А бе другарче сите различно гледаме. Во мои очи некоја е грда, во твои убава и обратно:helou:

Добра е теткицава, не е за фрлање

Кое срање ти е фанки џи, де бе ај не се глупирајте со вакви глупости:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom