Фудбалски вицеви

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Манчестер сака до победи, ќе мора да даде барем еден гол! :pos2:

Ако Манчестер сака да биде прв,треба Арсенал да не постое

Србин и Хрват прават муабет за фудбал
С:Која е разликата од фудбалер до ногометаш?
Х:Која?
С:Фудбалерите одат на Светско Првенство

:vozbud:

А ногометашите завршуваат 3ти на истото. :smir:

Челзи ке ја освои титулата сезонава со помош на фантастичниот Бенднер кој ке го купат во Јануар откако Дрогба ке ги скине лигаментите.

Аоаоаоао...каков виц еј....:vozbud::vozbud::vozbud:

Си бил вејн руни отишол на доктор да му ги испраат ушите и му рекле:Не услужуваме слонови.

Ако Манчестер сака да биде прв,треба Арсенал да не постое

:pos2::pos2: :zver:

Во соба си заклучен со мечка, волк, и ман утд фан. Што ќе направиш?
- Ке го пукаш навивачот на манчестер. Два пати. :pos2::pos2::pos2: :violent1:

Ronaldo,legenda svjetskog fudbala,izjavio je da ga je sam Bog poslao na zemlju da igra fudbal...nesto kasnije,novinari su upitali legendu Riberija sta misli o izjavi Ronalda,da ga je sam Bog polsao na zemlju da igra fudbal?....Ribery je odgovorio: ''nisam ga ja nigdje poslao''....

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Боби[Мкд];3228487 напиша:
Ronaldo,legenda svjetskog fudbala,izjavio je da ga je sam Bog poslao na zemlju da igra fudbal...nesto kasnije,novinari su upitali legendu Riberija sta misli o izjavi Ronalda,da ga je sam Bog polsao na zemlju da igra fudbal?....Ribery je odgovorio: ''nisam ga ja nigdje poslao''....

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Хехехе ... добар виц.

''Da li znate da ste prosli kroz crveno? to bi trebalo biti 100 KM,oduzeta vozacka i 3 boda....i sta cemo sad?''....''pa evo ti 100 KM,imam ja love kolko hoces''...'',dobro,a sta cemo s vozackom?''...''ma evo ti dozvola,imam ja jos 2-ije kuci''....''pa dobro,sta cemo sa ona 3 boda?''...''dajte ih Mancesteru da stigne CHelsea...

:pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom