Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Дали Рибери повторно се врати во католици.Денеска кога влезе се прекрсти?

Пошто никој не пишал..Реал Мадрид светски прваци. Во финалето ги тепаа Кашима Антлерс 4-2 после продолженија. Во борбата за трето место Атлетико Национал ги победија Клуб Америка

Денеска се објави ФИФА ранг листата. Македонија 2016та година ќе ја заврши на маестралната 162ра позиција.

Од друга страна, за споредба, Косово што е земја без земја се наоѓа на 165тата позиција.

Пример за земји што се пред Македонија на листата: Аруба, Гренада, Танзанија, Мјанмар, Чад, Сао Томе и Принципе, Суринаме.... им бегаме едно место на Белизе :vozbud: :vozbud: :vozbud:

На врвот прва е Аргентина, втор Бразил а топ5 го завршуваат Германија,Чиле и Белгија.

Како да ја земеш фифа ранг листава за респектабилна кога репрезентации како Аргентина и Бразил се на врвот.

Денеска се објави ФИФА ранг листата. Македонија 2016та година ќе ја заврши на маестралната 162ра позиција.

Од друга страна, за споредба, Косово што е земја без земја се наоѓа на 165тата позиција.

Пример за земји што се пред Македонија на листата: Аруба, Гренада, Танзанија, Мјанмар, Чад, Сао Томе и Принципе, Суринаме.... им бегаме едно место на Белизе :vozbud: :vozbud: :vozbud:

На врвот прва е Аргентина, втор Бразил а топ5 го завршуваат Германија,Чиле и Белгија.

Додека Афганистан,Сирија и Ирак можат фудбал да ни продават ...

Како да ја земеш фифа ранг листава за респектабилна кога репрезентации како Аргентина и Бразил се на врвот.
Аргентина имаат слаби квалификации моментално, ама се најконстантна репрезентација последниве 3-4 години со три финалиња во три години.

http://www.gol.mk/fudbal/romanskiot-gigant-steaua-povekje-ne-postoi

Зошто ќе му бидат одземени грбот и името на клубот?
Мислам дека негде прочитав дека грбот и името на клубот се во сопственост на војската. (Најверојато војската го формирала клубот). Затоа се тужат со министерството за одбрана.

Avionot so fudbalerite od chapocoense se urnal poradi nedostatok na gorivo :facepalm:
Se zboruvase i odamna deka toa e pricinata ali eve sea i oficijalno.
Pa kako e mozno be vo 21vi vek da padne avion poradi ovaa pricina?
Osven ako imalo nekoi komplikacii i da ne e covecka greska..

The FIFA Council unanimously decided on a 48-team #WorldCup as of 2026: 16 groups of 3 teams. Details to follow after the meeting.

RIP СП :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom