Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Колку беше нерегуларен првиот пенал тоа чудо едно.:icon_mrgr:Голманот си излезе 2 метри понапред.

Роналдињо против Баерн Минхен.:vozbud::vozbud:

Леле пак заборавив да гледам, а пак легнав во 5. :facepalm:

Фудбалерот на Каљари, Виктор Ибарбо останал без својата девојка бидејќи има голем пенис.

victoribarbo.jpg

По една страсна вечер, откако двојката имала секс, Валерија морала да оди на лекар каде се пожалила дека на нејзиното момче пенисот му е преголем.
Тој бил толку “добар во кревет“, што дури ја повредил.
Во болницата таа објаснила дека има силни болки кај интимните делови од “жешката“ вечер.
Нејзиниот матичен лекар ја посоветувал да остане само пријателка со фудбалерот за да не биде повторно повредена од големиот пенис.

:pos::pos::pos:

Posledniot trening na 54 godisniot Rooie Marck koj boleduval od rak. Velicenstveno "ispraten" od svoite navivaci. :cuc::cuc:

Штипјанецот Ангел Нацев во мексиканската втора лига

Последниот натпревар на легендата Раул Гонзалес.:cuc::cuc::cuc:Во и околу стадионот присутни +- 100,000 навивачи.:cuc:

8-от и 9-от гол се негово дело.

Уште еден легендарен играч шутнат од Реал.:facepalm:

САД се нови шампиони на Голд купот после победата од 1-0 над Панама. Стрелец на голот беше Шеј кој што голот го даде после ~1 мин. игра.

Србија - Франција во финалето на ЕП У19 во Литванија.
Србија во полуфиналето ја совлада Португалија на пенали, во регуларно време резултатот беше 2-2. Во второто полуфинале Франција ја победи Шпанија, и тоа дури во продолжение со 2-1.

http://espn.go.com/nba/salaries

Ајде некој што се разбира подобро од мене, ме интересира зошто нема вакво нешто во фудбалот, платите на играчите што изнесуваат годишно ?

http://espn.go.com/nba/salaries

Ајде некој што се разбира подобро од мене, ме интересира зошто нема вакво нешто во фудбалот, платите на играчите што изнесуваат годишно ?
Пошто у клубови ко Зенит, другите играчи ќе љубоморат на тоа колку земаат Хулк и Витсел и ќе се нервираат кога тие двајца нема да ги постигнат очекувањата, што дополнително ќе ја разбие хармонијата.

Абе зашно никој не пиша за девојките ? :)
Ај накратко...

Женската репрезентација на Германија по 6ти пат во низа стана првак на Европа.
Во финалето ја совладаа Норвешка со резултат 1-0.

Норвешка има многу за што да жали, бидејќи не успеаа да реализираат 2 пенали

Николов одигра 90мин. за Виторул!

Почна и првенството во Романија. На стартот се играше и дербито во Букурешт меѓу Рапид и Виторул од Костанца. Средбата заврши без победник-1-1. На оваа средба, сите 90 минути ги играл штипјанецот , 18 годишниот Бобан Николов. Оставил одличен впечаток. Бобан Николов во последните кола од минатото првенство се наметна и стана стандарден првотимец на Виторул. Бобан Николов ја има полната доверба и од прославениот романски фудбалер Ѓорѓи Хаџи.
Инаку, Бобан Николов потекнува од младинската школа на штипска Брегалница. Веќе две сезони тренира во фудбалската академија на Ѓорѓи Хаџи. Пред новата сезона, имаше неколку понуди, но сите ги одби и остана во Костанца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom