Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Не се наежив. Косата ми се крена од тоа колку се неспособни и колкави лузери се Бенфика. :facepalm:
Толку ја сфаќаш тогаш суштината на спортот. Погледни како во една минута се менуваат работие за 360 степени, на очите на двајцата тренери се појавуваат солзи, на едниот од тага на другиот од радост. Еруптираше цел стадион буквално.

Не се наежив. Косата ми се крена од тоа колку се неспособни и колкави лузери се Бенфика. :facepalm:

Секоја година истото..ќе газат се живо диво со по 3-4 парчиња во мрежите до Февруари и од тогаш потоп..почнуваат да се мачат со малите екипи, ги губат дербите, испаѓаат од Европските натпреварувања и така..еве веќе 4-рта сезона истата приказна искрено не знам што се случува

Толку ја сфаќаш тогаш суштината на спортот. Погледни како во една минута се менуваат работие за 360 степени, на очите на двајцата тренери се појавуваат солзи, на едниот од тага на другиот од радост. Еруптираше цел стадион буквално.
Битно ти ја сфаќаш суштината, за мене не грижи се.
Бенфика ми се далеку поомилен тим од Порто и посакувам да им ја прекинат таа доминација во домашното првенство. Оваа сезона беа на најдобар пат досега и види што се случува, ја изгубија предноста киксајќи на натпревари против Есторил, во претпоследното коло во 92ра минута ја губат титулата.
Да бев навивач на Порто, да, ќе се наежев.

Битно ти ја сфаќаш суштината, за мене не грижи се.
Бенфика ми се далеку поомилен тим од Порто и посакувам да им ја прекинат таа доминација во домашното првенство. Оваа сезона беа на најдобар пат досега и види што се случува, ја изгубија предноста киксајќи на натпревари против Есторил, во претпоследното коло во 92ра минута ја губат титулата.
Да бев навивач на Порто, да, ќе се наежев.
Епа јас како неутралец се наежив, get it? Исто ко што се наежив на голот на Агуеро против КПР во 93тата минута.

ПСЖ и официјално шампиони на Франција. Очекувано ама како ја почнаа сезонава..

Манчини доби отказ од Сити, Бенитез најсериозен кандидат.

Манчини доби отказ од Сити, Бенитез најсериозен кандидат.
Пелегрини е нов менаџер на Сити, ќе биде официјализирано следнава недела.

Има транскрипт од ова со Ибра, што му вика на Леонардо?

speaking-italian.jpg

ПСЖ и официјално шампиони на Франција. Очекувано ама како ја почнаа сезонава..
Монако ќе ги силува следната сезона, имаат дупло поголема платежна моќ од ПСЖ.

Пелегрини е нов менаџер на Сити, ќе биде официјализирано следнава недела.

Има транскрипт од ова со Ибра, што му вика на Леонардо?

Ako ne si prochital vekje po net... demek Leo mu se derel odi na doping test oti mozha da ni gi odzema poenite, a noslo mu vikal odi si sakam ushte da se zabavuvam.. sapunici ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom