Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ривалдо ја заврши 24-годишната кариера
Иако има настапувано и за Барса и за Милан, сепак го сакав играчов![]()

Во европските затвори со затворениците се работи на програми на ресоцијализација и затоа процентот на екс затвореници кои го повториле криминалот по излезот е премногу мал. Затворот е казнено-поправна установа, не само казнена. Плус еве глеаш Брено имал и депресија, него психијатар му треба, во затвор лежи само поради престапот.Им ги тренира дечиштата Брено. Лани летото е пуштен од зандани.
Затвореник ќе тренира дечишта до 23 години, одличен пример.
Ривалдо ја заврши 24-годишната кариера
Иако има настапувано и за Барса и за Милан, сепак го сакав играчов![]()
и тоа мислам беше во последно коло кога се одлучуваше кој ќе влезе во ЛШ.Koј не ги памти...море уште му ги памтам оние ножички против Валенсија![]()

АВБ за во Шпанија е, што се бута во вакви лиги
, мада таму му е Хулк па ќе видиме што ќе напраи... иначе и мене не ми е јасен Боаш зошто бира тимови и лиги што не му одговараат на неговиот стил, а можеше да има одлична кариера..
Билбао си го има Валверде.. Сосиедад ќе потпишат нов две-годишен договор со 36 годишниот Арасате... исто и Марселињо доби нов две-годишен договор од Виљареал ги врати во прва лига и истата сезона се борат за излез во Европа (дури во ЛШ)... Емери е класика и со Севиља нема константа форма па се слушнаа различни муабети за него, солиден тренер што незнае да победи во клучните натпревари, договор има до крај на сезонава. Е можеби АВБ би добил понуда од Севиља ... ама не верувам дека би ја прифатил зошто се во финансиска криза, а ова лето зависи од понудите би можеле да останат без Алберто Морено и РакитиќЗа Европскава лига никој не спомнал?
Ај баш ме интересира што се ќе измисли Платини до крај на неговиот мандат во УЕФА.[DOUBLEPOST=1395946529][/DOUBLEPOST]За Европскава лига никој не спомнал?
Ај баш ме интересира што се ќе измисли Платини до крај на неговиот мандат во УЕФА.