Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Таткото на еден од играчите кои што го нападнаа и предизвикаа смрт на фудбалскиот судија во Холандија, доби шестгодишна казна затвор. Двајца од играчите добија по една а останатите играчи имаат 2 години малолетнички затвор.

Шведската легенда Хенрик Ларсон (42) му се врати на фудбалот. И тоа на само пет минути на четвртолигашки меч. Ларсон заигра за Хогаборг, каде член е неговиот син Џордан. Желбата да заигра со својот син му се оствари, влезе од клупата да ги одигра петте минути заедно со синот. Хогаборг победи со 4-2 во мечот со Тенхулт.
mkd-58277.jpg

mkd-58279.jpg

mkd-58280.jpg

Донекаде и ова спаѓа во фудбалски вести.Баерн има просечно 1,80 коефициент против Челзи на 30Август,атак на Супер Купот.:icon_mrgr:

Maradona_Hand_of_God_large.jpg

Пред точно 27 години. Најнеправедниот момент во историјата на фудбалот, според мене.

Да не видов сега на фејсбук немаше да знам. За 2 дена ќе се врши ждреб за квалификациите за ЛШ и ЛЕ. Тема ќе се отвара за ова или директива за главната фаза ?

Да не видов сега на фејсбук немаше да знам. За 2 дена ќе се врши ждреб за квалификациите за ЛШ и ЛЕ. Тема ќе се отвара за ова или директива за главната фаза ?

треба да се отвори тема Лига на Шампиони 2013/14 и Лига европа 2013/14 и таму да се дискутира се, генерално.

miccoli.jpg

OPASNE OPTUŽBE PROTIV ITALIJANSKOG IGRAČA
Fabrizio Miccoli sa sinom mafijaškog bossa iznuđuje novac

Protiv napadača i bivšeg kapitena fudbalskog kluba Palerma Fabrizija Miccolija pokrenuta je istraga zbog sumnje da je zajedno sa svojim prijateljem Antonijom Lauricellijem iznuđivao novac od neimenovanih lica.
Miccoli i Antonio, sin mafijaškog bosa, su uz ove optužbe snimljeni kako pjevaju pogrdne pesme za sudiju Giovannija Falconea koga je ubila sicilijanska mafija.
Policija je prisluškivala telefon Lauricelle kako bi došla do informacija o njegovom ocu koji se nalazi u bjekstvu.
Fabrizzio, koji je na početku karijere poređen sa Del Pierom, trenutno je slobodan igrač, a ako ne bude završio u zatvoru vjerovatno će nastaviti karijeru u Parmi.

1000179_470956392998027_1102176074_n.jpg

Пеп пристигна во Минхен. Денес во 12 часот ќе има прес.

П.С. Среќен роденден Лионел Меси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom