ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.874
- Поени од реакции
- 44.361
Баш нема добри шанси, како што гледам треба 2 екипи од овие погоре што ги наброи да не се пласираат
Eдна екипа е доволно да испадне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш нема добри шанси, како што гледам треба 2 екипи од овие погоре што ги наброи да не се пласираат
Со листава погоре се докажува дека Киелини е најдобар дефанзивец во светот !
Зашо да го има Бускетс?A Меси најдобар фудбалер на светот
Шала на страна незнам според кој критериум е праено ова ама листава нема врска... Неможе да ги нема еден Гундоган, Лапард, Бускетс, Модрич, Чаби Алонсо.. па и Икер Касиљас, Ноер, а да се стаен Абиати и таму си некој од Фрајбург, Ст. Етјен, Хановер и еден Констант...
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 01:26 ---
Сега гледам, го нема и Иниеста![]()
Zosto da ne moze? Si gi gledal ovie od Freiburg, St. Etienne, Hannover kako izigrale? Po performans se gleda, moze si bile konstantni vo forma igracite. Iker nema braneto 6 meseca, Xabi se izgubi godinava vo LS, moze e uste u dzebot na Welbeck i Carrick, za la liga dali go pustile ne znam... taka da ne vikam deka e celosno tocna listava ama sigurno zasluzuvaat mention tie od pogore.A Меси најдобар фудбалер на светот
Шала на страна незнам според кој критериум е праено ова ама листава нема врска... Неможе да ги нема еден Гундоган, Лапард, Бускетс, Модрич, Чаби Алонсо.. па и Икер Касиљас, Ноер, а да се стаен Абиати и таму си некој од Фрајбург, Ст. Етјен, Хановер и еден Констант...
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 01:26 ---
Сега гледам, го нема и Иниеста![]()
Зашо да го има Бускетс?
Зашо да го има Касиљас?
Зашо да го има Чаби ФАКИНГ АЛОНСО?
Ај жити се дај ми добри аргументи за да не помислам дека си ФИЛЕ ДЕБЕЛКОТО !!!
Читаш што пишала Џену?
СПОРЕД ПЕРФОРМАНС ~!
Кој перформанс сезонава го имале Бускетс и Касиљас бре?
А зошто Абиати објасни ми?
Зошто КОНСТАНТ ЦИГАНОТ?
Што перформанси имаат они?
Зашо го нема Гундоган? Иниеста? Суботич? Швајни?
Не сум Филе не се секирај.
A ne pomisli deka moze i se vbrojuvaat i nastapi za reprezentacija?А зошто Абиати објасни ми?
Зошто КОНСТАНТ ЦИГАНОТ?
Што перформанси имаат они?
Зашо го нема Гундоган? Иниеста? Суботич?
Не сум Филе не се секирај.
Офф...
Перформанс знаеш ли што е?
И јас се прашувам како може да ги нема Швајни и Гундоган ама моето прашање беше друго...
Зашо мислиш дека треба да ги има Икер и Бускетс?
Што сте се фатиле толку за таа шпанска лига и играчите од таму?
Пак го одбегнуваш прашањето и ми спомнуваш Алаба и Лампард а ти реков дека и мене ми е чудна листата.Не не остави на страна шпанската лига, зошто ги има тие двајцата од Милан, несакам ни името да им го спомна а ги нема да речеме Алаба кој играше константно добро цела сезона и да речеме Лампард или било кој друг не ме фаќај за збор сеа.. Сакав да ти кажам дека листава е праена и само тие што ја напраиле знаат зошто е ваква. На мене реално не ми се свиѓа и тоа е тоа.