Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Ја таа со Италија.Што групи ќе земате?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја таа со Италија.Што групи ќе земате?
За која група ќе отвориш ти?И ја ќе покријам група.
За која група ќе отвориш ти?![]()
Сеедно, за која ќе остане. Нека отвори и @Клипче па ја ќе ги отворам другите две што остануваат.За која група ќе отвориш ти?![]()
3 групи биле.Сеедно, за која ќе остане. Нека отвори и @Клипче па ја ќе ги отворам другите две што остануваат.
WTF !?!??!?!?!?!??!?Аргентина- нови светски прваци на геј светското првенство![]()
А шо тоа позитив и негатив?WTF !?!??!?!?!?!??!?![]()
![]()
Kaко ги проверуваат кој е позитив а кој негатив ?! У сопче некое ги трти некој надарен стучњак од УЕФА од Камерун или Гана ?!
Меси ако го прими од стучњакот ќе може да заигра за втората репрезентација на Аргентина ?
#прашањакоимемачат
Како одредуваат кој е геј ? Или на жими мајка се пријавуваат ?А шо тоа позитив и негатив?
Се пријавуваш ако си геј. Толку е едноставно, што мислам дека и десничар би требало да го сфати.Како одредуваат кој е геј ? Или на жими мајка се пријавуваат ?
Тешко срање е натпреварувањево зошто којзнае колку геј играчи досега освоиле `` не геј`` светско првенство па никому ништо.
Абе многу се пријавуваа и за инвалиди да учествуваат на олимписките игри за инвалиди и испаднаа здрави прави како дрен.Се пријавуваш ако си геј. Толку е едноставно, што мислам дека и десничар би требало да го сфати.
Вие десничарите како попаметни треба да знаете. Вие се знаете.Абе многу се пријавуваа и за инвалиди да учествуваат на олимписките игри за инвалиди и испаднаа здрави прави како дрен.
Убаво те прашуват, како се докажува дека некој е геј, а не преварант ?
Абе многу се пријавуваа и за инвалиди да учествуваат на олимписките игри за инвалиди и испаднаа здрави прави како дрен.
Убаво те прашуват, како се докажува дека некој е геј, а не преварант ?