Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми е јасно каде е Чиле, кој освои Копа Америка. :)

За романска музика не знам , али романките се лудило.
Инаку романците котираат високо бидејќи ретко губат.Без разлика дали се пријателски , или официални утакмици губат ретко.На СП не се пласираа бидејќи изгубија од Грците.
Од играчите им го знам само Пантелемон или како да беше голманот што бранеше во Сити.Останатите им се играчи што главно играт у домашната им лига.
Германија не играше никакви натпревари со што не освои бодови и така Аргентина стана 1.Се знаеше оти германците пагат секако.Инаку догодина е ЕП па така сликата во топ 10 ќе биде далеку поразлична од оваа сега.Мене не ми е јасно како Велс догураа до топ 10, со оглед дека лани беа катастрофа за квалификациите за СП.

Последно уредено:
За романска музика не знам , али романките се лудило.
Инаку романците котираат високо бидејќи ретко губат.Без разлика дали се пријателски , или официални утакмици губат ретко.На СП не се пласираа бидејќи изгубија од Грците.
Од играчите им го знам само Пантелемон или како да беше голманот што бранеше во Сити.Останатите им се играчи што главнот играт у домашната им лига.
Германија не играше никакви натпревари со што не освои бодови и така Аргентина стана 1.Се знаеме оти германците пагат секако.Инаку догодина е ЕП па така сликата во топ 10 ќе биде далеку поразлична од оваа сега.Мене не ми е јасно како Велс догураа до топ 10, со оглед дека лани беа катастрофа за квалификациите за СП.
Велс конечно ги склопија коцките и имаат состав за респект. На праг се да се пласираат во Франција. Пред 5 години зад нас беа, 100 и некои, сега се во топ 10. Така е кога работиш со стрплење.

Велс конечно ги склопија коцките и имаат состав за респект. На праг се да се пласираат во Франција. Пред 5 години зад нас беа, 100 и некои, сега се во топ 10. Така е кога работиш со стрплење.
Не е до стрплење само овој пат коцките кои одсекогаш ги поседуваа, успееа да ги склопат.Секогаш имаа играчи јаки но немаа колектив.Па самото тоа што лидер тие Рајан Гигс а беа како Македонија кажува се.Но сепак со 4-5 победи од 90ти до топ 10 малце ми е чудно.

Последно уредено:
Гледа некој Голд Куп (натпреварување за најдобра репрезентација од С. Америка и Кариби)??
Мексико моментално 68 мин 5-0 против Куба. Америка пред 2 дена 2-1 против Хондурас.

Иначе, на најновата листа на ФИФА ранкинг, најголем скок има направено нашата збратимена држава БЕЛИЗЕ (скок од 37 места), сега се наоѓа на 118то место. Кај и да е, ќе не поминат за 2 месеца.

Затоа што се општеше по тематикава, никнала група на фб за браќава :D

https://www.facebook.com/braca.mamic/timeline

11100968_953408514711247_5863090075200203508_n.jpg

Си имаше Тевез свои моменти, али, направи тешка глупост со знакот.

Пабло Аимар се пензионираше. :place:
последните неколку години го мачеа повреди и тоа е причината за пензионирањето. Пред 6 месеца потпиша за Ривер и успеа да изигра само 1 утакмица колку да ја заврши кариерата таму каде што ја започна.
“Кловнот“ од Рио Кватро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom