Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А мене татко ми ме отпиша од фудбал пошто имав 11 кеца у прво полугодие у средно!![]()
Јас коа тренирав фудбал у 5то одделение многу пеев и имаше деца шо ми се смееја ради тоа. Евентуално ми скурчи да ги слушам како ме замараат и се откажав. Не се каам.
А мене татко ми ме отпиша од фудбал пошто имав 11 кеца у прво полугодие у средно!![]()
Ко за чудо професориве по физичко во Србија сериозно си ја сваќаат работава,сум слушал и за други вакви случаеви. Од таму веројатно и јаките младинци што ги имаат по сите спортови.На Балканов сериозно треба да се ревидира кој се смее / не смее да има деца.
Знам, ЈБТ е ЈБТКо за чудо професориве по физичко во Србија сериозно си ја сваќаат работава,сум слушал и за други вакви случаеви. Од таму веројатно и јаките младинци што ги имаат по сите спортови.
Од друга страна кај нас 6 професори физичко ми се имаат сменето и од лифчиња кладилница и на ви топка рогајте повеќе нема да видиш.