Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таква им е политиката од време на време, памтам низ минативе години дека имаа и за Погба и за Верати
Се мислам дека имаше, ќе се потрудам да побарам, ако има политика на чување историја на сајтот.За Рејал кажуваш?
Не ми текнува мене за ова. Не знам дали имало воопшто ваков случај, а не па 3 пати во 15 дена да пуштаат соопштенија. Ептен чудно е.

Јас ја видив веста десет минути откако ја објавиле и кога дојдов овде немаше ништо. Ако вие сте толку спори со вашите вести, не сум јас кривНе можам да кажам дека не е ништо лично, зошто ти си оној кој секад објавуваш трансфери за други клубови за кои што има навивачи на форумов што би објавиле.
Одјеби бе дечко, остави не' да си објавиме ние![]()

Он не сака за Челзи да стави, туку за трансфер на Ливерпул. Што ќе му е ЖорГињо?Јас ја видив веста десет минути откако ја објавиле и кога дојдов овде немаше ништо. Ако вие сте толку спори со вашите вести, не сум јас крив
Еве ќе ти го оставам Жоржињо утре.

Јас ја видив веста десет минути откако ја објавиле и кога дојдов овде немаше ништо. Ако вие сте толку спори со вашите вести, не сум јас крив
Еве ќе ти го оставам Жоржињо утре.

Не можам да кажам дека не е ништо лично, зошто ти си оној кој секад објавуваш трансфери за други клубови за кои што има навивачи на форумов што би објавиле.
Одјеби бе дечко, остави не' да си објавиме ние![]()