Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше објава пред некој ден незнам точно каде дека Барса имала понуда од 50 мил за Паулињо, и се мислеле дали да го шитнат и со тие пари да се купи Вилијан. Наводно Абидал (новиот спортски директор) го сакал лично во тимот.
Незнам дали да плачам...
Ако играме 4-4-2 Вилијан е добар за десно крило, ама ни под разно над 50 милиони па и фунти :)))
На тие години 30-35 милки доста им е.

За какви тенџерина има Барса фрлано пари, овај е звер за нив :D нека дадат колку сакаат, очајно е потребен играч во напад. Неконстантен е, но знае и да изигра топ, плус е тип на играч кој лесно ќе се прилагоди на играта.

Кога можи Андре Силва со нула искуство да вреди 40 50 мил зошто Вилиан да не вреди повеќе, не заебавајте за какви дрва се фрлале пари, Вилиан сам на грб ги носеше Челзи пред две години, голем работник е Вилиан, трча како лид сегде покрива

Sent from my iPhone using Tapatalk

Real Madrid have accepted Cristiano Ronaldo's decision to leave the club and will accept €100 million from Juventus. He will earn €30m per year on a 4 year contract. [laSexta]

Не знам кој е изворов и колку е меродавен.

Real Madrid have accepted Cristiano Ronaldo's decision to leave the club and will accept €100 million from Juventus. He will earn €30m per year on a 4 year contract. [laSexta]

Не знам кој е изворов и колку е меродавен.
И на дефенса е пласирана истава информација.

Атлетико Билбао дал 24 милиони за Берчиче.:eek::eek::eek::eek:
Псж им има даено 50 милиона у рука овие да уплатат пола за него, нема др објаснење.:LOL:

Сеа сместа ќе извадат теории на заговор: brat arapot gi sitka poeftino ovie smesnive igraci ama pusta milioncinja avioncinja pod masa na timovive za kolku da ja pisat sumata povisoka, javna tajna e toa. :kafence:

Атлетико Билбао дал 24 милиони за Берчиче.:eek::eek::eek::eek:
Псж им има даено 50 милиона у рука овие да уплатат пола за него, нема др објаснење.:LOL:

:D

Баскиец е Берчиче, а познато е дека за Билбао само Баскијци играат, па немаат некој голем избор кого да купат :D

FC Bayern will look to trigger Benjamin Pavard's €35m release clause that becomes active in summer 2019 [SportBild]

Thiago wants to return to Barcelona but the Barça board is not ready to pay a big fee to re-sign him after he left the club on his own will in 2013. The player's representatives have also offered him to Real Madrid and Man City, but still no offers as of now [SportBild]

Arturo Vidal will talk to Niko Kovač before making a decision on his future. Man United, Chelsea, Atlético Madrid and Napoli are interested in the player. Vidal would consider a move to a club with Champions League ambition [SportBild]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom