Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи одбиле 50 милиони фунти за Вилијан од Барселона.
:pos:
Ова е еден од најидиотските потези на некој клуб, ако не е шпекулација секако. 50 милиони за Вилијан одма се прифаќаат, не знам зашто трипаат...

Ова е еден од најидиотските потези на некој клуб, ако не е шпекулација секако. 50 милиони за Вилијан одма се прифаќаат, не знам зашто трипаат...
Не е, доста веродостојни медиуми пренесоа, има и на Скај спортс само ме мрзи од телефон да ставам твит :D Веројатно мислат дека можат да извлечат повеќе.

Затоа што го процениле на 80 :D

Уште пред некој ден пишав за ова, од Дејли Мејл излезе веста.

Никој нема да даде 80 за 30 годишен играч. Поголеми се шансите на да речеме Кристенсен да му се извадат 80 од некој клуб во Кина отколку на Вилијан.

На 80 :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Не е ни чудо што Челзи оди во надолна линија во последно време. :D
Или зошто вадат ненормални суми за непотребни играчи последните 3-4 години.
Ене скај пишале дека преговорите продолжуваат, што значи дека сепак имаат шанса да им извадат повеќе. Другата причина е надеж дека и Јунајтед ќе се вклучи затоа што знаеме Мурињо колку си го сака.

Иначе и јас мислам дека требало одма да ги земат тие 50, ако ова е вистина :D

И јас само сретнав дека преговараат, не дека е одбиена понудата на Барса.

Осеќам ќе и понудат и некој од Рафиња, Гомеш или Паулињо и истите ќе ги проценат на 35-40 мил, а за нив никогаш од друг клуб нема да извадат толку.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Па како преговараат ако веќе ОДБИЛЕ понуда од 50м? :D

Одбиле па продолжиле преговорите. Ништо чудно нема во ова. Може сакаат повеќе пари да извлечат. Јас само имав сретнато дека преговараат, не дека е одбиена понуда или прифатена ама ете Донев објави твит од скај спорт.[DOUBLEPOST=1530623444][/DOUBLEPOST]
Осеќам ќе и понудат и некој од Рафиња, Гомеш или Паулињо и истите ќе ги проценат на 35-40 мил, а за нив никогаш од друг клуб нема да извадат толку.

Зошто мислиш дека само од Челзи би извадиле толку пари за тие играчи, а од друг клуб не?

Одбиле па продолжиле преговорите. Ништо чудно нема во ова. Може сакаат повеќе пари да извлечат. Јас само имав сретнато дека преговараат, не дека е одбиена понуда или прифатена ама ете Донев објави твит од скај спорт.[DOUBLEPOST=1530623444][/DOUBLEPOST]

Зошто мислиш дека само од Челзи би извадиле толку пари за тие играчи, а од друг клуб не?
Други екипи ќе ги земат овие ама на позајмица и нема да ги откупат за сумата која ја бараат. Да вредеа веќе ќе беа во друг клуб. Останува да ги вклучат во некој трансфер и да доплатат, само така Челзи ќе добие 80 мил за Вилијан.

Не значи ова дека цената може да стигне до 50м фунти? Можеби им понудиле 15 плус бонуси :D
Пишува дека ќе продолжат со преговори, откако била одбиена понуда од 50+ милиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom