Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Со вакво понашање ќе успее да истера трансфер во Ливерпул бидејќи сигурно вакво нешто нема да трпат во тимот, а и премногу пари се 75 мил.евра. Со тие пари ќе истераат уште два летни трансфер периоди бидејќи не трошат сепак многу на играчи иако имаат пари. До околу 40 мил.евра за повеќе играчи во еден летен трансфер период трошат. Дека е добар играч, добар е, али замена добра ќе си најдат сигурна, досега освен “шкотскиот Бејл“ Бурк, другите сите им се погодени трансфери.

Ќе видиме што ќе биде до крај на преоден ама ептен тегнење испадна со играчов. Не знам што играч е, искрено, пошто неам ни пола секунда изглеано од ЛајБциг од лани али по нет, многу го фалат. Мада, за воља на вистината 90% од луѓето што фалат имаат изгледано исто број утакмици колку мене, ич.

Ќе видиме што ќе биде до крај на преоден ама ептен тегнење испадна со играчов. Не знам што играч е, искрено, пошто неам ни пола секунда изглеано од ЛајБциг од лани али по нет, многу го фалат. Мада, за воља на вистината 90% од луѓето што фалат имаат изгледано исто број утакмици колку мене, ич.
Ама на фудбал менаџер играна им е ставен на шортлист - wonderkids. Што мислиш откај беше хајпот за Отаменди на форумов? :icon_lol:

Ама на фудбал менаџер играна им е ставен на шортлист - wonderkids. Што мислиш откај беше хајпот за Отаменди на форумов? :icon_lol:

Јас кога прочитав Кеита мислев за Балде Кеита од Лацио се заинтересирани.

Според тоа како се развива на FM и според сите 3 утакмици кои му ги имам гледано во дресот на Лацио, мислам дека ќе им беше подобар избор. :icon_lol:

А сеа сум сериозен, за некои играчи доволно е и 2-3 текми да глеаш да видиш дека ги бива, овој од Лацио ми има оставено добар впечаток.

Според тоа како се развива на FM и според сите 3 утакмици кои му ги имам гледано во дресот на Лацио, мислам дека ќе им беше подобар избор. :icon_lol:

А сеа сум сериозен, за некои играчи доволно е и 2-3 текми да глеаш да видиш дека ги бива, овој од Лацио ми има оставено добар впечаток.
Јасно, се позезав малце. Затоа ние што играме знаевме што како е Хамес и пред СП :icon_mrgr: he was soooo last year to us in 2014 :D

све је у реду

Има тегнење пошо Клоп многу напиња за него. Од Лајпциг си кажаа дека нема да продаваат ниту еден битен играч. Но, се е можно да се деси до крај на август. Нешо како Канте играч, нормално не толку добар дефанзивно како него, но исто брз играч и за разлика од Канте многу опасен во офанзивата со добар дриблинг, еден на еден ситуации и добар шут. Тоа дали ќе продолжи на тоа ниво да игра се зависи од него, ние џабе тука секој ден можеме да дискутираме дали ќе го биде или не и да погодуваме.

Да да, сфаќам дека не е за џабе фамата ама поради ФМ сите се експерти за фудбалериве и сите „ги знаат“.

Различни позиции играат ФМ експерту :icon_lol:

Кеита Балде ти е офанзивно крило и може да игра во напад со втор напаѓач.

Ми има и мене оставено ок впечаток од тоа колку шо сум го гледал во Лацио. Ќе видиме во Интер од август. :D

Да тој е, наводно највеќе шанси има креирано лани од сите U23 играчи во светот, и нас не занима како ќе се снајде.
Највеќе креирано шанси во Ла Лига, еве го постот од squawka. :D

20375695_1457501167661311_6353074326118664177_n.jpg

Да да, сфаќам дека не е за џабе фамата ама поради ФМ сите се експерти за фудбалериве и сите „ги знаат“.
Ама изгледа Ливерпул највеќе ги знае, затоа се такви играчи се таргети. :ROFLMAO:
Мене интересна ми е ситуацијава. Значи, освен Ловрен и Ален, последниве 4-5 години се што земавте се вундеркидс од ФМ играта и затоа се зезам цело време со тоа.

Озбилно бе, ако потпишуваше, немаше до сега официјално да е?
Јас мислам дека има реални шанси да чека Челзи да се врати со нова понуда, која би требало да ја има до крајот на неделава,освен ако стварно не решил веќе и се официјализира деновиве.
А Јуве си купува бекови...
Купува десни, највеорјатно и Лихт ќе не напушти.

Ама изгледа Ливерпул највеќе ги знае, затоа се такви играчи се таргети. :ROFLMAO:
Мене интересна ми е ситуацијава. Значи, освен Ловрен и Ален, последниве 4-5 години се што земавте се вундеркидс од ФМ играта и затоа се зезам цело време со тоа.
Па смешно е затоа што до ланското лето Ливерпул купуваше играчи според матрица. Годиште, Талент, Искуство и колкава е можноста да му порасне цената за некоја година (да се извадат пари од него). ФСГ допираа дно 5 години, додека не сфатија дека ова не е НФЛ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom