Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па смешно е затоа што до ланското лето Ливерпул купуваше играчи според матрица. Годиште, Талент, Искуство и колкава е можноста да му порасне цената за некоја година (да се извадат пари од него). ФСГ допираа дно 5 години, додека не сфатија дека ова не е НФЛ :D
Јасно ми е, што ја прај ситуацијата уште по смешна. Дури читав и сериозно користеле некој алгоритам што го дизајнирале креаториве на играва. Колку е точно не знам.

DE-i7XAU0AEZaoQ.jpg

OFFICIAL: 19-year-old midfielder Davor Zdravkovski, on the Macedonia U21 squad at @u21poland, has signed with AEL Limassol

Не може некој од нашите да не потпише во Кипар :toe:

Трансфер апдејт за Челзи:
  • уште се во преговори за Алекс Сандро, под 60 милиони нема да го земат, ама интересот на Јуве за Матич може да помогне
  • интерес за Бертранд и Соарес од Сотон
  • интерес за Кандрева од Интер
  • интерес за Љоренте од Свонси
  • интерес за Окс од Арсенал
Ноќеска сите медиуми излегоа со вести дека ќе бидат потпишани уште 3-4 играчи. Ова би требало да се главните цели.

Трансфер апдејт за Челзи:
  • уште се во преговори за Алекс Сандро, под 60 милиони нема да го земат, ама интересот на Јуве за Матич може да помогне
  • интерес за Бертранд и Соарес од Сотон
  • интерес за Кандрева од Интер
  • интерес за Љоренте од Свонси
  • интерес за Окс од Арсенал
Ноќеска сите медиуми излегоа со вести дека ќе бидат потпишани уште 3-4 играчи. Ова би требало да се главните цели.

Кандрева нее тоа што беше ке згреши ако го земе, Алекс Сандро и Матиќ е ок освен ако Јунајтед не се замеша во врска со Матиќ

Според Марка, Реал и Монако го договориле Мбапе за 180 милиони евра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom