- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.896
- Поени од реакции
- 70.954
чипована е сине ,90ка е фабрички![]()
Ке испадне ова ко со пушењето на Фросе.
КУ-БИ-ЦИ! Коњи. Киловати.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чипована е сине ,90ка е фабрички![]()

Ке испадне ова ко со пушењето на Фросе.
КУ-БИ-ЦИ! Коњи. Киловати.![]()
..затоа напишав 1.9 што е логично 1900 кубици и 110 коњи....не напишав правилно 
И јас тоа ќе велев. Ај да им ги откупимеТоа е тоа, си се открива лека полека буржоазијата на форумов, Џони и Фросе голфови рокаат, едниот пари напраи од клаџа, Фросе преку админски мучки. ЕЕеееее животе неправеден...
)Za 3000e u kes go sitkas da go zemam?Па и јас имам затоа го напишав![]()
Za 3000e u kes go sitkas da go zemam?

Најди некој форумски Раиола/Мендеш што се знае со Џони и прати го да го премисли за да направите дил и после тоа ќе му дадеш провизијаZa 3000e u kes go sitkas da go zemam?
Abe ke te prasav i tebe, ama ima edno zlatno pravilo - kola od zena ne se kupuva :-D[DOUBLEPOST=1469805083][/DOUBLEPOST]Најди некој форумски Раиола/Мендеш што се знае со Џони и прати го да го премисли за да направите дил и после тоа ќе му дадеш провизија![]()
Ke vmetnam igrac (citaj kola) u ponudataНе ми е за продавање иначе ќе ја наредевме..вака ќе треба како Погба астрономска сума да барам бидејќи нема откупна клауза![]()

Лучијано Вието од Атлетико На позајмица во Севиља.
Прегледај го приврзокот 153146
Милик од Ајакс во Наполи
![]()
@MinoRaiola 15 minutes ago
Journalist = parrots
No deal done between Clubs
Its a game between Italy press and UK press who announce it first and who is worse.