Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ке испадне ова ко со пушењето на Фросе.

КУ-БИ-ЦИ! Коњи. Киловати. :ROFLMAO:

Се извинувам,едно мислам друго пишам ..ама важно ме сфати :D..затоа напишав 1.9 што е логично 1900 кубици и 110 коњи....не напишав правилно :D

Тоа е тоа, си се открива лека полека буржоазијата на форумов, Џони и Фросе голфови рокаат, едниот пари напраи од клаџа, Фросе преку админски мучки. ЕЕеееее животе неправеден...

Тоа е тоа, си се открива лека полека буржоазијата на форумов, Џони и Фросе голфови рокаат, едниот пари напраи од клаџа, Фросе преку админски мучки. ЕЕеееее животе неправеден...
И јас тоа ќе велев. Ај да им ги откупиме :icon_lol: Плаќање на 5 рати, ќе вметниме бонуси ако има добри перформанси, плус бонуси кои ќе ги исплатиме на 15тото регистрирање (ако дотуркаат толку колите поточно ние со нив :D )

Za 3000e u kes go sitkas da go zemam?
Најди некој форумски Раиола/Мендеш што се знае со Џони и прати го да го премисли за да направите дил и после тоа ќе му дадеш провизија :icon_mrgr:

Најди некој форумски Раиола/Мендеш што се знае со Џони и прати го да го премисли за да направите дил и после тоа ќе му дадеш провизија :icon_mrgr:
Abe ke te prasav i tebe, ama ima edno zlatno pravilo - kola od zena ne se kupuva :-D[DOUBLEPOST=1469805083][/DOUBLEPOST]
Не ми е за продавање иначе ќе ја наредевме..вака ќе треба како Погба астрономска сума да барам бидејќи нема откупна клауза :D
Ke vmetnam igrac (citaj kola) u ponudata :-)

Лучијано Вието од Атлетико На позајмица во Севиља.
Прегледај го приврзокот 153146

Милик од Ајакс во Наполи
CodsXRrW8AE43Pw.jpg

hajduk-sal-messi-rakitic-oldschool-slika-64041547.jpg

Меси и Ракитиќ во Хајдук Сплит.

Премногу се брза со објавување. Почекајте официјална потврда.

‏@MinoRaiola 15 minutes ago

Journalist = parrots
No deal done between Clubs
Its a game between Italy press and UK press who announce it first and who is worse.

Не знам колку е веродостојно ама според ова Кристијан Виери ќе се враќа во фудбалот. Нормално во Кина :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom