Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јас на две утакмици во првата полусезона го имам начекувано да го гледам Кансело и беше многу еднодимензионален, незнаеше кај тера и во напад и одбрана. Но втората полусезона интерашите ептен го фалеа.

Сепак секој тим си има свој есап, само незнам што мислеле Интер кога ја договарале откупната клауза, испаѓа дека целта им било да го искористат на позајмица, да платат некој милион и свесни дека во никој случај нема да лупнат 40мил за бек. Или пак сметаат дека нема доволно прикажано за да го платат 40мил.
Јуве од друга страна финансиски се стабилни и можат да со дозволат ваков луксуз, ма да Квадрадо им е сличен играч, со тие пари можеа да прават ризик со Белерин кој сметам дека е поквалитетен од Кансело.
Сериозно ти тоа мислеш дека Арсенал ќе го пушти Белерин за 40м ?

40 милиони за бек што е буквално труп во одбрана,нека хвала што би рекле србине.
Далеку поголеми дупки има интер за крпење во моментов.Јувентус може вака да се луксузира зошто другите позиции им се солидно пополнети.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Никој не ви вика зашто Интер не лупнале толку пари за играч туку зашто договориле цена за откуп од позајмица што не може да ја платат:icon_lol:. Значи им се свиѓал играчот, се покажал ко што треба и сеа коа треба да го купиш не можеш да си ја платиш договорената цена.

Сериозно ти тоа мислеш дека Арсенал ќе го пушти Белерин за 40м ?

Па како што знам од фанови на Арсенал мои пријатели што правиме муабет, велат оваа година не беше толку ексползивен и ефикасен како ланската, некои почнаа да се сомневаат дали ќе стане играчиште и присакуваа продажба за големи пари. А муабетов ми е, кога Јуве за Кансело даваа 40мил, за уште 10на милиони ќе завршиле работа за Белерин.

Значи ајде можеби 40мил се малку, али со оглед на тоа дека имал послаба сезона од ланската 50мил мислам дека би биле доволни.

Breaking | Tottenham Hotspur have indeed bid €26m for OGC Nice attacker Alassane Pléa, talks are ongoing, according to RMC

Napoli have made their third signing this summer. The Azzurri have reached an agreement with Salzburg for 25-year-old RB Stefan Lainer, and already have his medical exams scheduled.

Никој не ви вика зашто Интер не лупнале толку пари за играч туку зашто договориле цена за откуп од позајмица што не може да ја платат:icon_lol:. Значи им се свиѓал играчот, се покажал ко што треба и сеа коа треба да го купиш не можеш да си ја платиш договорената цена.
Не планирав да ја бранам управата,едноставно изнесов мој став околу Кансело,став кој го имам баајги време пред да потпише за Јуве.
Можда ни они не сакале да го купат,па договориле нереална сума за откуп само да го земат да изгура една сезона,јебем ли га [emoji4].

Инаку далеку е Кансело од играчина каква што сеа милуваат јувенташиве да го прикажат ама нејсе...
Да им спомнеше некој лани у септември дека е тука негде со сандро очи има да му ископаа.Сеа не би ме чудело и најјак десен бек у свет да биде прогласен.

Не планирав да ја бранам управата,едноставно изнесов мој став околу Кансело,став кој го имам баајги време пред да потпише за Јуве.
Можда ни они не сакале да го купат,па договориле нереална сума за откуп само да го земат да изгура една сезона,јебем ли га [emoji4].

Инаку далеку е Кансело од играчина каква што сеа милуваат јувенташиве да го прикажат ама нејсе...
Да им спомнеше некој лани у септември дека е тука негде со сандро очи има да му ископаа.Сеа не би ме чудело и најјак десен бек у свет да биде прогласен.

фрлаат многу пари за играч кој не ни игра на светското.. а и нема голема конкуренција на таа позиција во Португалија..

и за Александро на сите интераши им беше ставот немало да се покаже у италија и 20 м биле многу пошто од порто бековите не успевале у италија тоа го заклучиа одкако прошлата сезона дадоа 15 м за ( не ми такнува како се вика , имаше уста како за одпушување вц школки )

Идиотски потег у секој случај, кој зима ваков играч за да изгура 1 сезона?
Ја сум за Јуве, ништо посебно ми е играчов. У принцип не ни знам дали вреди за парите зашто за свашта се фрла пари.

Ама вие бевте тие што го фалевте, и сеа клубот не го купува не зашто е лош туку зашто напраиле идиотски договор.

Ристовски за Белерин е Кафу моментално, трансџендерот незнајт кај терат сестра си му е. ем

Еден од коментарите....

Why would Udinese accept this for such a large fee for them, with so little upside

-juve will buy him back in one year or two. Since juve's plan in this mercato is to bring some quality players without sacrificing any big player, Somehow it feels like juve are "borrowing" money from Udinese in order to abide FFP rule.

@Boom Shaka Lakka Ме праша дали Јуве перат пари преку Џенова на која и продаваат младинец за 15 милиони, искрено да ти кажам незнам. :pos:

Ама некои работи се сомнителни.

Еден од коментарите....

Why would Udinese accept this for such a large fee for them, with so little upside

-juve will buy him back in one year or two. Since juve's plan in this mercato is to bring some quality players without sacrificing any big player, Somehow it feels like juve are "borrowing" money from Udinese in order to abide FFP rule.

@Boom Shaka Lakka Ме праша дали Јуве перат пари преку Џенова на која и продаваат младинец за 15 милиони, искрено да ти кажам незнам. :pos:

Ама некои работи се сомнителни.

Габи го напушта Атлетико, најверојатно во Катар кај Чави.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Има некои вести дека Синиша Михајловиќ го отпуштиле од Спортинг Лисабон.
Ако.е точно, каква комедија од клуб стануваат, овој ни тренинг не одржал а е избркан. Се шушка и за Вивиано дека е избркан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom