Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
^Тадич треба да биде замена за Зијек. Рома е договорена со играчот, али клубовите за оштетата не можат да се договорат

Значи Саутемптон годинава дефинитивно се спремни за испаѓање

Marouane Fellaini has signed a new 2-year contract with Manchester United, according to RMC.

Царот se queda
Не ми е јасно нешто, до вчера молевте да си отиде а денес се радувате дека ќе остане.
Во фан клуб изгледа 50-50 сте дали да остане или не.

Добро е, не спаси од потенцијална глупост која можеа да ја направат тикварите од управата на Арсенал.

Не ми е јасно нешто, до вчера молевте да си отиде а денес се радувате дека ќе остане.
Во фан клуб изгледа 50-50 сте дали да остане или не.
Се заебавав со постон погоре, затоа и пишав некни како ќе спијам до први :) Инаку имам 100 пати пишано километарски постови на темава за него, мака ми е веќе да се повторувам, има аргументи и за и против околу ситуацијава со Фелаини. Накратко, многу е корисен во одредени ситуации и не би сакала да си оди ама ако остане, ќе биде користен за се и сешто од страна на Мурињо и тоа не е во ред. Но не е главниот проблем на Манчестер дали Фелаини ќе одел или ќе останел, види ја дефанзивнана линија, истата е од 1996 побогу...

40 милиони за бек што е буквално труп во одбрана,нека хвала што би рекле србине.
Далеку поголеми дупки има интер за крпење во моментов.Јувентус може вака да се луксузира зошто другите позиции им се солидно пополнети.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Јас на две утакмици во првата полусезона го имам начекувано да го гледам Кансело и беше многу еднодимензионален, незнаеше кај тера и во напад и одбрана. Но втората полусезона интерашите ептен го фалеа.

Сепак секој тим си има свој есап, само незнам што мислеле Интер кога ја договарале откупната клауза, испаѓа дека целта им било да го искористат на позајмица, да платат некој милион и свесни дека во никој случај нема да лупнат 40мил за бек. Или пак сметаат дека нема доволно прикажано за да го платат 40мил.
Јуве од друга страна финансиски се стабилни и можат да со дозволат ваков луксуз, ма да Квадрадо им е сличен играч, со тие пари можеа да прават ризик со Белерин кој сметам дека е поквалитетен од Кансело.

Јас на две утакмици во првата полусезона го имам начекувано да го гледам Кансело и беше многу еднодимензионален, незнаеше кај тера и во напад и одбрана. Но втората полусезона интерашите ептен го фалеа.

Сепак секој тим си има свој есап, само незнам што мислеле Интер кога ја договарале откупната клауза, испаѓа дека целта им било да го искористат на позајмица, да платат некој милион и свесни дека во никој случај нема да лупнат 40мил за бек. Или пак сметаат дека нема доволно прикажано за да го платат 40мил.
Јуве од друга страна финансиски се стабилни и можат да со дозволат ваков луксуз, ма да Квадрадо им е сличен играч, со тие пари можеа да прават ризик со Белерин кој сметам дека е поквалитетен од Кансело.
Далеку од сличен играч е Квадрадо, кокошката :D

Далеку од сличен играч е Квадрадо, кокошката :D
Па во смисол дека дефанзивно колку може да пружи толку може и Кансело, а за офанзива Квадрадо дури сега за сега е и покорисен(не викаѓ дека Кансело нема да напредува и прерасне во играчиште)

пс Јас Квадрадо си го викам 'џоинт' уште во Лече кога играше :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom