Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бреј ама лично го сфати примерот што ти го кажав со трансферите на Јунајтед. Со фан на Јунајтед зборам па ми текна за тие трансфери да ти набројам од клубови како Виљареал, Билбао, Шахтјор што играат редовно ЛЕ/ЛШ. Значи целта ми беше да ти кажам тие играчи од какви клубови се земени, клубови што играат во јака лига и европските лиги. А тоа ти што не сакаш и не ти е интересно да ги гледаш Виљареал, Лајпциг и Лион си е твоја работа и твој вкус на фудбал.Затоа и ти велам дека не може да ги наречеме фудбал менаџер траснфери само затоа што ти ги немаш гледано и не си сакал да ги гледаш тие тимови. Еве ако ти е полесно (за да не се навредиш пошо само Јунајтед траснфери сум ти спомнал
) и Дембеле од Дортмунд ќе ти го спомнам, Гундоган, Сала, Сане, Толисо итн. кои исто се гледано од типови како тебе по 6-7 пати на сезона а може и помалку.
Тоа со Syn е друга тема на муабет и можеше слободно да го цитираш и да му ги спомнеш Џерард, Алонсо, Маскерано и Торес. Али во секој случај многу подобро ќе изгледаат и помоќно бидејќи Ливерпул уште сега јако играат со играчи од средниот ред како Хендерсон, Милнер и Вајналдум па сега замени ги со Кеита, Фекир и Фабињо и можеш да си замислиш како брзо би се вклопиле во тој систем на Клоп и таа офанзивна игра на Ливерпул па од тука ја разбирам возбудата на Син зашто полесно е тие играчи да се вклопат и побрзо би се вклопиле во Ливерпул отколку во Јунајтед да речеме каде што тренер како Мурињо ни самиот не знае каков фудбал негува веќе и што нема да го искористи максимумот од тие играчи. Затоа велам секогаш е полесно за секој добар играч или играч со голем потенцијал во нова средина да се вклопи во уигран тим, тим кој што има тренер што знае што сака од играчите и кој што вадел максимум дури и од просечни играчи. Не дека Мурињо не вадел порано максимум од таквите играчи ама заврши неговото.
Таа тројка одлично и пасува во системот на Клоп и многу ќе го зајакне тимот така да и секој неутрален фан и љубител на фудбалot очекува уште повеќе од Ливерпул наредната сезона и ќе сака уште повеќе да ги гледа од новата сезона зашто се очекува страшен фудбал од нивна страна со тројката напред и таа средина. Исто како што бевме нетрпеливи и за Сити после трансферите летово да ги видиме.
Лошо се изразив, не мислев ФМ трансфери во таа смислам. Еве за болдираново, неможам да ги заменам, пошто не знам точно какви играчи се Кеита, Фекир и Фабињо.ФМ трансфери се Клаван, Матип и Кариус, не би се сложил дека Фабињо, Кеита и евентуално ако дојде Фекир ќе може да се стават во ист ранг.
Тоа ми е зборот, играчиве 90% од членовите на форумов ги знаеме само од игрите и само си правиме филмови околу тоа како би фунцкионирале. Фекир колку што знам е крило или 10ка, па цел форум го смести на ЦМ до Кеита пример. Тоа ми беше зборот. Не сакав да кажам дека не ги бива или било што. 
Добро сега немаме сите време да пратиме 250 лиги од викенд на викенд. Ако си го гледал три пати се на се во сезоната од кои два пати во ЛШ исто така не се смета дека си го прател играчот. Затоа и се согласувам со тој дел од постот на Чемпионс, не стриктно за Фекир, Фабињо, Кеита туку општо за трендот кој тлее на форумов. Некогаш мислењата се стриктно формирани од блогови или твитови од новинари па кога ќе дојде играчот во нова екипа разочарал, не разочарал, истиот си е.Како бе три пати ги имате гледано Кеита и Фекир, и после се чудите кога некој ќе ве изгиба за ПЛ дека е најхајпната. Кеита е играчиште, мотор на екипата им беше на Лајпциг, Фабињо исто така е добар играч, овај во Атлетико требаше да потпиши, имаа преговори нешто ама трансфер банот зафркна работа, Фекир исто е голгетер ама за него немам некое високо мислење оти и Лаказет беше гол машина во Лион па во Арсенал ни пола не покажа од то, прва сезона му е би требало да има напредок.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ти ги имаш гледано бар 50 пати, сигурно. И тоа само минатата сезона.Како бе три пати ги имате гледано Кеита и Фекир
Јас на пример откако ги укинаа ЕуроСпорт на макс тв, оваа сезона од бундес лига имам изгледано само 5-6 натпревари во кладилница (Баерн и Дортмунд).Кој прати Бундес сигурно го има гледано Кеита и знај за каков играч станува збор, Лајпциг ги имам доста гледано, интересна екипа со млади и талентирани играчи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Шпанска лига посебно,какви таленти има по помалите тимови..Ланската сезона(2016-17),стануваш сабајле и обавезно Алавес ги даваа едно 20-кола у 12 саат тој термин
Валенсија од Шпанија ги сакам,нив не ги пропуштам,исто и Рома од Италија..сезонава Бетис и Виљареал од Шпанија ми беа интересни за гледање,нив доста ги гледав,исто и Сампдорија од Италија(10-15 утакмици)..Германија скоро па ич,ептен нешто ако начекав првиот дел од сезоната,а вториот дел исклучија Еуро Спорт од Макс и тоа не гледав веќе..Англија сезонава најслабо,само Арсенал ги пратев редовно и горе-доле ако начекам некое дерби..Јас година дена живеев без телевизор, такаааааа даааааа...Мене па генерално послабите тимови ми се поинтересни за гледањеШпанска лига посебно,какви таленти има по помалите тимови..Ланската сезона(2016-17),стануваш сабајле и обавезно Алавес ги даваа едно 20-кола у 12 саат тој термин
Валенсија од Шпанија ги сакам,нив не ги пропуштам,исто и Рома од Италија..сезонава Бетис и Виљареал од Шпанија ми беа интересни за гледање,нив доста ги гледав,исто и Сампдорија од Италија(10-15 утакмици)..Германија скоро па ич,ептен нешто ако начекав првиот дел од сезоната,а вториот дел исклучија Еуро Спорт од Макс и тоа не гледав веќе..Англија сезонава најслабо,само Арсенал ги пратев редовно и горе-доле ако начекам некое дерби..

Јас година дена живеев без телевизор, такаааааа даааааа...
т.е. со телевизор, ама без телевизија![]()
Ti 20 i nesto godini dzabe zivees pa nikomu nisto.Јас година дена живеев без телевизор, такаааааа даааааа...
т.е. со телевизор, ама без телевизија![]()