Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мата го заборави :icon_lol:
За Мурињо мислиш?
Мата не е како овие двајца пошто он имаше импакт во напад и креирање игра, немаше учество и кондиција да покрива назад. Значи само со тоа се косеше со идеологијата на Мурињо кој сака сите од напад да му роварат како коњи и назад а Мата физички не е способен за такво нешто. Најкриво ми е за него што го избркаа, еден од наши најдобри играчи, везеше со топка, во Јунајтед дали ради ЛвГ, дали ради индивидуални перформанси и незалагање е греота да го гледаш како играше.

Гомес изглеа ќе искочи како лани Данило во Реал.
За да не го земе Реал, Барса го пазарила :D
Само уште такво дрво да не искочи.

Моментално овој Гомес ми е најчудниот фудбалер. Премногу се збори за него и сите го бараа, посебно членови во нашиов фан клуб , а со ништо ми нема покажано дека вреди. Кога ги гледав Валенсија не покажуваше кој знае што, ама ај си викав не е до него до тимот е. Ама еве и на европското не се покажа, премногу млитав и послем двата почетни натпревари си го загуби местото.
Ај може ќе покаже сега во Барса дека не за џабе се збореше за него, ма да ако продолжи така млитаво тешко дека ќе се избори за место.

Моментално овој Гомес ми е најчудниот фудбалер. Премногу се збори за него и сите го бараа, посебно членови во нашиов фан клуб , а со ништо ми нема покажано дека вреди. Кога ги гледав Валенсија не покажуваше кој знае што, ама ај си викав не е до него до тимот е. Ама еве и на европското не се покажа, премногу млитав и послем двата почетни натпревари си го загуби местото.
Ај може ќе покаже сега во Барса дека не за џабе се збореше за него, ма да ако продолжи така млитаво тешко дека ќе се избори за место.
Овој мислам ќе биде најлошиот трансфер на Барса до сеа.. бетер и од Сонг и од Чигрински.

Манингер што потпиша за Ливерпул денес од векот е у фудбалот, уште на млади години у Арсенал беше резервен голман, еве го назад во Англија

За Мињоле е Буфон, штета што ќе им биде 3 голман најверојатно.
Кој ќе биде прв голман у Ливерпул сеа, Кариус или Мињоле? Вториов треба 15-ти да биде :D

Abe kaj se skri toj navivacot na Dortmund so Abumeyang kako betmen na profilna? Se utepa jadenje gomna za Goetze a otkako go kupija nikade go nema... Garant sea ke bide pak princot od Dortmund.

Пoчекaј дa видиш првo дaли ќе дoјде кaј вaс.

Што има врска дали ке дојде кај нас или не? Ке го смени тоа фактот дека од сите набројани погоре, ниту еден не е ни приближно до неговото ниво?

Овој Гереиро ме импресионираше на Европското. Дембеле и Мор се таленти сеуште.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom